DC Flush Mount Ventiliatorius su Šviesos ir Nuotolinio Valdymo pultas, 6 Greičio Hugger Ventiliatorius Matinis Juodas, 4 Grįžtamasis Peiliukai, Mažai Profi

0 Reitingai
€1 224.63 €1 700.88

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SUKURTI IDEALIĄ ATMOSFERĄ: Mūsų 4-peilis ventiliatorius šviesos suteikia galingas oro cirkuliacija ir minkštas apšvietimas.Savo stilingą išvaizdą, bus nedelsiant pridėti simbolį į savo namus.4 peiliukai yra grįžtamasis rodyti arba jų juodos arba sidabro apdaila pusių.

RAMIOJE & GRĮŽTAMASIS: galingas ventiliatorius veikia 6 pirmyn ir atgal greitis (lengva koreguoti įtraukti rankinį nuotolinio valdymo pultą).Jos ramios, grįžtamasis variklis leidžia paverskite savo kambarį į "oasis" vasarą taip pat atšilimo jūs iki žiemos metu.

LED LIGHT KIT & DC VARIKLIS: integruota LED šviesos šaltinis yra įtrauktas (18W, 3000K/4500K/6000K).Galite naudoti ventiliatorius su arba be šviesos.Ventiliatoriaus funkcijos energiją nuolatinės SROVĖS variklis sąnaudų efektyvumo taupymo ir patogiu sienos laikiklis, skirtas nuotolinio saugojimo.Naudojant naujausias pažanga nuolatinės SROVĖS variklio technologija suteikia nuostabų veikimą kartu su išskirtinėmis energijos vartojimo efektyvumą.

Visų VIETOS: 52-colių disko span daro tai ventiliatorius puikiai tinka patalpose, pavyzdžiui, gyvenamieji kambariai, miegamieji arba didesnis, vonios kambarys (tinka drėgnose vietose).Kompaktiškas flush-mount žemo profilio dizainas tinka sandariai prie lubų todėl idealiai tinka naudoti patalpose su žemomis lubomis programas.

AUKŠTOS KOKYBĖS ir SAUGOS: Šis ventiliatorius su šviesos yra specialiai sukurta saugiai ir efektyviai energiją vartojančių naudojimo.Ventiliatoriaus peiliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės suspausto faneros, kuris daro juos labai patvarus.

Iptv prenumerata Ventilador portatil recargable para el cuerpo Iptv prenumerata Siurbimo ventiliatorius langą Adaptadores para manguera de aire acondicionado Švok įrankiai

sku: a261570

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…