Echome Vonios kambarys Aparatūros Rinkiniai 304 Nerūdijančio Plieno Rankšluosčių Žiedas Rėmelis Set Virtuvė ir Vonios kambarys Aparatūros priedai veltiniams, Tualetinio Popieriaus Laikiklis

0 Reitingai
€12.48 €17.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SVEIKI ATVYKĘ Į ECHOME VONIOS KAMBARYS PARDUOTUVĖ

Sekite parduotuvėje už daugiau pasiūlymų

Prieš perkant 1,Mes galime dropshipping ir didmeninė prekyba, jūs galite spustelėti išskirtinis nuorodą, norėdami gauti informacijos 2,Pirkti produktus su VIP paslaugos daugiau apsaugos

PRODUKTO DECSRIPTION

Gauti išsamų vaizdą apie jūsų produktus Echome Vonios kambarys Aparatūros Rinkiniai 304 Nerūdijančio Plieno Rankšluosčių Žiedas Rėmelis Set Virtuvė ir Vonios kambarys Aparatūros priedai veltiniams, Tualetinio Popieriaus Laikiklis Specifikacijos Produkto pavadinimas:Rankšluosčių laikiklių Medžiaga:304 Nerūdijančio Plieno Gaminio Dydis:Rankšluosčiams kabinti lazdele:21.5*5*8CM;Tualetinio popieriaus laikiklis:16*5*8CM;40CM Vieną polių:40*5*8CM;50CM Vieną polių:5 0*5*8CM;Drabužiai-kablys:5*5*5.2 CM.Pagrindinės funkcijos:Pakabinti ir laikyti rankšluostį ar valymo priemonių.Naudojimo scenarijai: Bathrooom.Produkto Savybės: Gera apkrova.Galima pakabinti ant sienos, erdvės taupymas.Perforuota montavimo, nėra lengva lašas, Tai yra gerai tvarkomi ir patvarus.Pastabos 1,Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Dydis ir svoris, mūsų produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus klaidų.Faktinis dydis yra tema, kad tikrasis objektas.Klientai, kuriems rūpi tikslumas produkto vertinimo neturėtų pirkti.

2,Prašome leisti šiek tiek aspektą skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.chromatines aberacijas problemų, jis nebus naudojamas kaip pagrindas grąžinimo ir keitimo.

3.Produkto siunčiama iš Chongqing, Kinija, transportavimo atstumas yra ilgas, pakuotės, prekės turi būti sustiprintas, siekiant užkirsti kelią paketą iš pažeista smurtinių logistikos ir transportavimo metu, papildomos išlaidos gali būti patirtos, jei reikia, mes susisieksime papildomas išlaidas, tikiuosi, jūs galite suprasti, kitaip, mes negali būti galėtų išsiųsti paketą jums.

PO to-PARDUOTI galite įsigyti su pasitikėjimu

Mokėjimo

1,Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, sąlyginio Deponavimo ir kt.

2,Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

1,produktai šioje parduotuvėje yra visos taikomos oficialios kontrolės, Visos prekės yra paimti natūra, prašome būti tikri, kad pirkti.

2,Jūsų produktai bus paskelbtas įdėti per 3 darbo dienas po apmokėjimo gavimo,Stebėjimo informaciją dažniausiai bus atnaujinta per 24 - 72 valandas.

3,Paprastai tai užtruks 10 - -45 dienų atvykti, greitis, muitinio įforminimo ir pristatymas į pirkėjų šalyje, nusprendžia, kad jis atvyksta greičiau arba atidėti, prašome suprasti.

4,Dar gali turėti muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas,prašome muitinio įforminimo sau.

5,atkreipti dėmesį į kontrolės, kai jūs pasiimti prekės, Jei jums rasti sklypas yra pažeistas arba jei prietaisas neveikia, prašome atsisako pasirašyti siuntinių ir kreipkitės į mus artimiausiu metu.Taip pat reikia jūsų įrodymai iš laivybos kompanijos, kad sklypas yra sugadinta apie savo atvykimą, ir tada mes galime reikalauti dar kartą laivybos bendrovę dėl žalos atlyginimo.Kitaip mes neprisiimame jokių reikalavimų dėl žalos atlyginimo iš pirkėjo.

6,Jei prekė yra su trūkumais, dėl jo atvykimo, klientas turi 3 dienas nuo gavimo datos pasikeisti naują.Mes tiesiog mokėti vieną pusę laivybos mokestis iš Kinijos į jūs, ir mes reship pakeisti vieną jums Kinija oro paštu.Prašome įsitikinkite, kad visi elementai yra jokios žalos ir resalable būklė, kai mes jį gauti, Prašome taip pat siūlome kokybės įrodymas kokybės problema.

Garantija

1, Jei yra kokybės problemų su produkto, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip įmanoma greičiau po jų gavimo.

2,Jei yra bet kokia žala, prašome pateikti atitinkamas išorės pakuotės pažeidimai žemėlapio ir vaizdo produktas .

Grįžti & Grąžinti

1,Kaip atsakingas pardavėjas, mes garantuojame laisvo keitimosi ar visiškai grąžinti pinigus, jei prekė yra su trūkumais.

2,Galioja laikotarpis yra 30 dienų nuo pateikimo tvarka, todėl prašome mus informuoti apie defektus iš anksto, kai jūs ją rasti.

3,Mes grąžinsime jums, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta arba kitaip pažeistas transportavimo.

4,galite ją grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos.

5,Bet, laivybos mokestis nėra grąžinamas.

6 punktas turėtų būti grąžinti mums savo pradinę būklę paštu su sekimo numeriu.

Susisiekite su mumis

Jei turite kitų klausimų, prašome kreiptis pirmiausia į Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ,Mes dirbame nuo pirmadienio iki penktadienio paprastai(Išskyrus valstybines šventes).

Atsiliepimai

1,Jūsų atsiliepimų ir DSR yra labai svarbu mums,Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.

2,Jei jums patinka mano daiktų prašau palikti mane gerus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių DSR reitingas,Mes bus daryti tą patį už jus.

sku: a267291

Feature1 vonios kambario aksesuarai
Feature2 Tualeto Reikmenys
Lokys svoris 3 Kilogramų
Paviršiaus Apdorojimas juoda, aukso
Paviršiaus Apdaila Šlifuoto
Medžiaga Metalo
Klasifikuoti rankšluosčių džiovykla
tekstūros medžiagos Nerūdijančio Plieno
Sluoksnių skaičius monolayer
Tipas Vonios Aparatūros Rinkiniai
Stilius Modernus paprastumas
Taikoma scenarijus VONIOS kambarys
Modelio Numeris Rankšluosčių Laikiklių
Taikoma taikymo sritis rankšluosčiu vonia rankšluostį
Kilmės Žemyninė Kinija
Pagrindinė Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…