Nerūdijančio Plieno Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Stalviršio Nuolatinis popierinio Rankšluosčio Rulono Laikiklio pagrindas, Virtuvė, Vonios kambarys Popieriaus Ritinio Laikiklis

0 Reitingai
€61.40 €122.80

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Stovinčioje Dizaino】Tai stovinčioje popierinių rankšluosčių laikiklį, ir balionėlis yra lengvai perkelti bet kur virtuvė; idealiai tinka virtuvės ar vonios, kad neturiu, sieniniai šviestuvai, su kampu patarimas šio popierinio rankšluosčio laikiklis stalviršio bus pridėti prie jūsų namo bendras apeliacinį skundą ir Funkcija.

【Stilingas ir Patvarus】aukštos kokybės plieno struktūra gali būti naudojamas ilgą laiką, ir gerai atrodo su bet kokia apdaila.Tai ne tik patogu naudoti popierinius rankšluosčius, bet taip pat taupo erdvę, ir papuošia vietos.

【Pagrįsto Dydžio】Ši knyga plokštė yra labai paprasta, neužima vietos, ir gali tilpti dauguma popieriniai rankšluosčiai rinkoje.

【Kompaktiškas Dizainas】Erdvės taupymo dizainas idealiai tinka mažoms virtuvė ir tualetas vietose; naudoti virtuvės pusę, vonios kambaryje, ir visur tik su saugojimo vietos; idealiai tinka mažas erdves, butai, kolegijos dorms, RVs, kemperiai, valtys, ir nameliai

sku: a275779

Modelio Numeris Popierinio Rankšluosčio Laikiklio Stovas
Tipas Popieriaus Laikiklius
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…