KARŠTO ALANERA Anglies Kelių Dviratį Rankenos Klasikinis Lipdukai Integruotas Anglies Rankenos Už 28.6 mm Stalo Jautis Su Kompiuterio Prijungti

2 Reitingai
€640.24 €865.20

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

PASTABOS: Mieli Pirkėjas, numatytasis laivybos kompiuterio turėtojas yra 93mm, kuris tinka G530, jei jums reikia ilgiau kompiuterio savininkas, prašome susisiekti su manimi kalbėtis.

Gaminio Specifikacijos

Medžiaga :pilnai anglies pluošto

Svoris :apie 350g+/-10g(420/100)

Koto dydis :90/100/110/120/130 mm

Rankenos dydis :380/400/420/440/460 mm

Lašas :130

Reach :75

Laipsnis: :-6 laipsnių

PIRKĖJAS PRANEŠIMAS

Prašome Perskaityti - 100% Pasitenkinimo Garantija

Jei turite kokių nors problemų.Prašome susisiekti su mumis per Aktyvustevai.lt Pranešimą arba el. paštu ir mes mielai jums padėti.

vienas metų garantija:

Susisiekite su mumis, kai jūs patenkinti problema(išskyrus žmogaus sunaikinimas), naudojimo metu ir mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus ir jūs patenkinti pataisyti arba pakeisti nauju.

Laivybos Ir Tvarkymo

Mūsų produktai yra siunčiami į bet kurią šalį.Jei negalite pasirinkti idead laivo būdą, užsakymo,prašome rūšių, susisiekite su mumis.Mes paprastai naudoti Kinijos EMS,6-60days atvykimo.Mes siūlome kartu laivybos nuolaida kelis punktas pirkimai.Multi-Prekė Laivybos išlaidos bus (Pirmas Punktas: pilna kaina) plus (Kiekvienas Papildomas Punktas:nuolaidą kainą).Mes bus patikslintos visos kainos po jūsų užsakymo.Sekimo numerį bus išsiųstas pirkėjo arba būti pateikti pagal užsakymą.

Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO,ALIPAY,KREDITO korteles,Ir suteikti jūsų telefono numeris pristatymo.Teigiamas grįžtamasis ryšys bus paskelbtas, kai mokėjimas buvo gauta.

Grąžinimo Politika

Mūsų daiktų mes vežamos yra visos prekės naujos.Mes siūlome pilną grąžinamąsias išmokas arba mainų nekokybiškų daiktų, tik ir jis turi būti išsiųstas į jav į pradinę būklę.Jei gavote elementą, sugadinta būklės, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo gavimo.Prašome imtis nuotraukas, kurios gali parodyti, takelio numeris ir sugadintą paketą prieš atidarant dėžutę.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

Ilgai verslo santykius, paiešką

Mes taip pat siūlome klientų tapybos ir kurti visiškai dviračiai pagal kliento prašymu, Bet reikia,prašome susisiekti su mumis.Susisiekti Su Mumis, Prašome

susisiekite su mumis

per Aktyvustevai.lt pranešimus ar el. laiškus.Visus laiškus bus atsakyta per 12 valandų.Mūsų darbo laikas yra nuo pirmadienio - šeštadienio / 9:00 - 11:00 VAL. (Kinijos laikas)

sku: a54554

Plotis 401 - 500mm
Tipas Kelių Rankenos/Smilgos Baras
Sudedamosios dalys Rankenos
Kilmės Taivanas, Kinija
Medžiaga Anglies Pluošto
Spaustukas Skersmuo 28.6 mm
Naudoti Kelių Dviračiai

Klientų Q & A

avatar

Kad rankenos grožio atrodo geros kokybės👌

avatar

Labai blogai baigtas, yra net ne poliruoti kraštai rankenos, atramos ir jungtys yra skiriasi nuo tų, kurie paskelbti ir net ne sutampa lizdai juos, jau Jis tikrinamas ciklo mechanikas ir man pasakė, įdiegti jį, nes kokybės anglies yra baisi, ir sienos centrinės skylės buvo labai plonas ir gali būti padalinta labai Lengva

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…