Dviračio Balnelio Suspension Mtb Amortizatoriai Patogu Dviratį Pavasario Bike Pagalvėlės Dalis Balno Smūgį Absorbuojančiu Jojimo Sm G7g6

0 Reitingai
€3.84 €5.48

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto pavadinimas:Dviračių sėdynės amortizatorius

Gaminio dydis:16.5*8.5*3.5 cm/6.49*3.34*1.37

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: Aliuminio lydinys spyruoklinio plieno

produkto savybės:

1. Komfortas: projekto tikslas yra suteikti maksimalų komfortą per ilgą atstumą dviračiu, sumažinti smūgių ir vibracijos ant kūno.

2. Smūgio absorbcija: sėdynės pagalvėlės yra sumontuota smūgio sugerties mechanizmas, kuris padeda sumažinti susidūrimų ir vibracijas įstaiga, teikianti sklandžiau ir patogiau jojimo patirtį.

3. Aukšto komforto: aukštis projektas atitinka dauguma žmogaus kūno struktūras, leidžia jums išlaikyti geriausią būklę ir patogiausias būdas važiuojant dviračiu.

4. Ilgaamžiškumas: pagalvėlė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, ir gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, užtikrinant ilgalaikį patvarumą ir patikimumą.

5. Lengva įdiegti: sėdynės pagalvėlės yra suprojektuotas, kad būtų lengva įdiegti, ir įdiegimo procesas yra paprastas ir aiškus, atsižvelgiant tik keletą minučių.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Dviračių sėdynės amortizatorius

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

sku: a55394

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Lydinys
Naudoti Kalnų Dviračiai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…