GERIAUSIA 2023 BYTCNC BWZ-C1 Kanalo laišką bendig mašina, Aliuminio ir Nerūdijančio plieno medžiaga, drožimo ir lenkimo pasirašyti bu

0 Reitingai
€51 353.61

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

GERIAUSIA 2023 BYTCNC BWZ-C1 Kanalo laišką bendig mašina, Aliuminio ir Nerūdijančio plieno medžiaga, drožimo ir lenkimo gestų verslo

Produktų informacija

Naudojimo sritis Kanalo Laišką Lenkimo Mašina paprastai reklamos srityje.Kai reklamos bendrovės turi padaryti, šviesos ženklų, parduotuvių,ji turi naudoti kanalą laišką lenkimo mašina, kad gamybos.Apdorojimo tikslumas yra didelis ir greitis taip greitai.Medžiagos storis ir įrankių koregavimai yra visi pakoreguoti, programinės įrangos,patogiau ir greičiau.

Techniniai duomenys: Modelis BWZ-Funkcija, Automatinis maitinimas,drožimo ir lenkimo Taikoma Medžiagos, Nerūdijančio plieno,Aliuminio,Cinkuota,Geležies Medžiagos Plotis Butas Aliuminio:≤220mm Nerūdijančio Plieno:≤220mm Medžiagos Storis Nerūdijančio Plieno:0.3~1.5 mm Plokščias Aliuminio:0.3~2 mm, Min. Lenkimo Spindulys 5mm Šėrimo Mechaninė vertus Lizdas Motorinių Inovance Servo Variklis Lenkimo Inovance servo variklis,Dvigubai lazdele kėlimo Kontrolės Sistema VDA Galia ne didesnė kaip 2000W Oro Slėgio 0.4-0.8 MPa Failo Formatu, dxf, ai,plt Darbinė Įtampa 220V/ 50-60HZ/1P Svoris Neto(kg) 350 Bendras Dydis(mm)(L*W*H) 2740*1070*1610

Mūsų Paslaugos Išlaikyti Kokybės ir Aptarnavimo Būti Pirmasis Mūsų Atsakomybė garantinis Aptarnavimas 1.Techninės žmonės profesinės anglų galimybę ir tiesiogiai su klientų ryšių.

2.24 H/7D internetu paslauga , kai jums reikia, mes visi bus čia .

3.Iki pristatymo , priimti tarptautinę trečiosios šalies inspektavimo pabaigos .

4.Reguliariai grįžta į klientų techninių nurodymų, ir gauti aukštos pagirti iš klientų.

5.Produktų priėmimo , turi profesionalios technikos inžinierius pateikti proceso vadovas .Įvairių Mokymo Paslaugos 1.Teikiame U disko su išsamia eksploatavimo instrukcija ir video.

2.Per on-line pokalbiai šiauliai(QQ,whatsapp,wechat) klientas bet kuriuo metu.

3.Per "teamviewer" nuotolinio valdymo programinė įranga, teikti on-line gaires.

4. Klientas ateina į mūsų gamykloje mokytis, kaip veikia mašinos.

5.Inžinierius gali plaukioti mokymo, jei klientui reikia.

DUK

DUK 1. Kas yra Kanalo laišką lenkimo mašina?Įvadas mašinos: daugiausia gamina metalo 3D raidės ir šviesos dėžės 2. Kaip pasirinkti tinkamą Laiško lenkimo mašina? 1) Pagal vietos poreikius,kurios raidės yra daugiau populiarus, aliuminio lydinio arba nerūdijančio plieno raides.

2) Jei biudžetas yra mažesnis nei 5000$, tada jūs galite pasirinkti aliuminio laišką lenkimo mašina

Daugiau nei 5000$, mano, daugiafunkcinis vieną 3. Kokios funkcijos Laišką lenkimo mašina?Tai automatinis maitinimas, drožimo, ir lenkimo funkcijas, didelio tikslumo ir išsaugoti darbo sąnaudos 4. Kokios funkcijos Laišką lenkimo mašina?Kartu su mašina ,yra išsamiai anglų įdiegti ir valdyti rankiniu &&vaizdo, tuo tarpu prieš jums gauti šią mašiną ,mūsų aptarnavimo inžinierius susisieks su jumis iš anksto, į visus klausimus, galite susisiekti su jais bet kuriuo metu. 5.Kas yra tokio tipo laivybos ir gamybos laiką ?Mes siūlome EXW,FOB ,CIF ,DDU ir DDP kuriuos jūs galite pasirinkti, kaip norite .

Kai jūs mokate už indėlį , Mes pasirūpinsime, gaminti, kurios apie 7-15days pristatymo .

sku: a443221

Failo Formatas DXF,, AI, PLT
produktų pavadinimas CNC channe laišką lenkimo mašina
Oro Slėgis 0.4-0.8 Mpa
Kilmės Žemyninė Kinija
Bendras Dydis(mm)(L*W*H) 2740*1070*1610
Modelis BWZ-A
Lenkimo spindulys 5mm
Funkcija Automatinis maitinimas, drožimo ir lenkimo
Galia CNC
Žaliavos Plieno Juosta
Automatikos Vadovas
Taikoma Medžiagos butas aliuminio, Nerūdijančio plieno ir Cinkuotos geležies
Medžiaga / Perdirbtų Metalų Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris BWZ-A

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…