450W Impulso Tipo Padangų Drožimo Mašina Padangų Gumos Graviravimas, Sunkvežimių, Automobilių Guminių Padangų Drožimo Elektros Guma Pjovimo Skulptūra

0 Reitingai
€148.30 €180.85

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

450W Impulso Tipo Padangų Drožimo Mašina Padangų Gumos Graviravimas, Sunkvežimių, Automobilių Guminių Padangų Drožimo Elektros Guma Pjovimo Skulptūra

Trijų kartų skaitmeninis ekranas impulso graviravimas mašina

Maitinimo įtampa: 220V+-10v/50Hz

Išėjimo galia: 450W

Peiliu laikiklis rankena: 300*200X70mm

Pakuotės dydis: 250*350*300

Režimai: rankinis

Išėjimo temperatūra: 600°C

Laido ilgis: 1800mm

Ateina su 5 peiliukai

Funkcija padangų graviravimo staklės:

Tai yra padidinti trintį tarp protektoriaus ir kelio paviršiaus siekiant išvengti ratus nuo slydimo, kuris yra lygiai toks pat, kaip vienintelis modelis.Padangų raštas pagerina įžeminimo elastingumą, protektoriaus.Pagal veiksmų, tangentinės jėgos (tokios, kaip varomoji jėga, stabdymo jėga ir skersinė jėga) tarp protektoriaus ir kelio paviršiaus, modelis blokai gali sukelti didelių tangentinis tampriosios deformacijos.Į tangentinės jėgos didėja, ir tangentinis Kaip deformacijos didėja, "trinties poveikį kontaktai taip pat yra tvirtesnis, todėl slopina polinkį protektoriaus ir kelio į slydimo arba paslysti.Tai didele dalimi yra

Didele dalimi trūkumas ne modelis (sklandžiai protektoriaus raštu) padangos, kad yra lengva nuslysti yra eliminuojami, todėl, kad automobilių veiklos rezultatų, susijusių su trinties veiklos tarp padangų ir kelio paviršiaus - elektros, stabdžių, vairo manevringumą ir vairavimo saugumą gali būti žaidžiamas paprastai.patikima garantija.Tyrimai parodė, kad veiksniai, kad sukelti trintį tarp protektoriaus ir kelio paviršiaus, taip pat apima sukibimas tarp dviejų paviršių, molekulinė gravitacinė jėga, ir mikro-pjovimo poveikis nedidelis lietus ir asperity dėl protektoriaus paviršiaus ir pan.Tačiau ji vaidina svarbų vaidmenį.Kas yra dar tampriosios deformacijos modelis blokas.

Produkto Instrukcijas

1. Patikrinkite, ar maitinimas atitinka standartinė įtampa mašinos 220V.

2. Prašome vieta, mašina stabili vieta.

3. Įjunkite maitinimo priimančiosios ir pamatyti, jei darbo lemputė.Temperatūros reguliavimo jungiklį, nustatomas pusę, ir įtampos pavara yra koreguojami, kad trečia arba ketvirta pavara (vidutinis pavara, trečia pavara)

4. Ašmenys neturėtų būti sausos-sudegino (jį naudojant, peilis neturi būti veikiami paraudimas, kitaip peilis bus lengvai pažeisti), tai yra, gylis drožyba yra tas pats, kaip išsamiai veikiami dalis fiksuotas peilis.

5. Montuojant ašmenys, vario galvą pasiteirauti, du tvirtinimo bandiniai turi būti sujungti kartu.Kitaip, priimančioji galima lengvai sugadinti.

6. Eksploatuojant mašina, paspaudę rankena ir paspauskite žemyn padėtis, priekiniai peilis.Už maždaug trijų iki penkių sekundžių, diskas bus dega raudona, tai yra, maitinimą (būkite atsargūs, kad paleisti dirbti iš karto, ji yra lengva sudeginti ilgą laiką).

7. Kai darbo proceso pjovimo gumos, negalima stumti į priekį, per sunku, bet stumti į priekį tolygiai.Šiuo metu, pagal savo pageidavimą, galima koreguoti tinkamas įtampos pavara (shift perjungti) ir temperatūros pavara. .Paprastai tai nėra rekomenduojama koreguoti maksimalią reikšmę.

Atsargumo priemonės: .

1. Kai atjunkite kištuką, būtinai laikykite kištuką, ir niekada netraukite maitinimo laido.

2. Nedėkite sunkių daiktų ant maitinimo, ir neleiskite, kad maitinimo laidas būti išspaustas

3. Jei maitinimo laidas yra pažeistas, siekiant išvengti pavojaus, jį turi pakeisti gamintojas arba jo priežiūros departamento ar panašių personalo specialistams.

4. Nenaudokite šlapias rankas į tinklo lizdo ir atjunkite kištuką, taip, kad tinklo lizdo ir atjunkite kištuką.

5. Nejunkite ir neatjunkite maitinimo kištuko, kur nėra dujų nuotėkio.

6. "Naudoti standartinį patikimas AC įžemintą tinklo lizdą.

sku: a445624

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…