MS260 alkūninio veleno Guolių Ir Alyvos Sandariklis Tinka Stihl MS240 MS260 024 026 Pjūklų Atsarginės Dalys

0 Reitingai
€16.74

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

- TAI VISIŠKAI NAUJA IR NEORIGINALIOS KOKYBĖS ANTRINĖJE RINKOJE GUOLIAIS IR ALYVOS SANDARIKLIAI RINKINYS

--FTIS: STIHL 024 026 MS240 MS260

--PAKUOTĘ ĮEINA 2 GUOLIAI IR 2 RIEBOKŠLIAI

--Prašome patikrinti, išvaizda, dydis, modelis, atsargiai su savo mašina prieš jūsų užsakymo.Tai, ką matote paveikslėlyje, yra tai, ką jūs gausite.

- Jei jums reikia pagalbos ar turite klausimų apie produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Kodėl verta rinktis mus?

1)Istorija: Mes esame profesionalų ir mes jau tiekia aukštos kokybės dalių, daugiau kaip 15 metų.Mes didžiuojamės, kad pasakyti, jums jau gali būti mūsų produktus, netiesiogiai per savo vietos prekiautojams ar kitų internetinių pardavėjų.Dabar mes džiaugiamės galėdami pristatyti mūsų geriausias produktų ir paslaugų daugiau per mūsų internetinėje parduotuvėje.

2)Kokybė: Mes pasirinkti tik aukščiausios kokybės produktus iš profesinės gamyklą Kinijoje.Todėl dauguma mūsų produktai bus pagaminti top 3 gamintojas Kinijoje.

3)Paslaugų: Bet klausimas ar prašymo, tiesiog leiskite mums žinoti, laisvai.Mes stengiamės pasiūlyti savo pagalbos.

4)Kaina: Mes ne pažadas, kad mūsų kainos yra geriausias , kaip mes sakėme, kai mes pasirinkti gamyba ,mes pasirinkti tik profesionali gamykla.Todėl kartais kaina būtų šiek tiek didesnė.

Bet mes gana tikri, kad mes tiekiame aukščiausios kokybės produktus, į mūsų klientų.

Svarbus Pranešimas

1. Prašome patikrinti, ar prekių išvaizdą, formą, dydį su savo originalios dalys, prieš užsakant, kuri yra labai naudinga įsitikinkite, kad jums padaryti teisingą pirkimo!

2. Dėl skirtingų partijų prekių ,dalys, spalva gal ir skirtingi, bet kokybė yra pats!

3.Kai kenčia, kad problema,Pls maloniai žr. taip:

Mes visada siekiame geriausių gauti viskas 100% teisinga, bet kai klaidų atsitikti, ir mes tikrai norėtume ją išspręsti, greitai, prašome užduoti klausimus naudojant Aktyvustevai.lt sistemos, prieš pradedant ginčą.

4.Atsiliepimų:stengiamės, kad mūsų geriausia tiekti Puikios kokybės produktai ir paslaugos tik su viltimi, kad visi mūsų klientai galėtų grįžti atgal į jav dar kartą!Taigi, jei esate nepatenkinti su produktu, pls, prašome susisiekti su mumis pirma, ir mes manome, mes galėtume rasti geras būdas išspręsti tai atlikti sklandžiai.

Detalių Pristatymas

1. Mes laivas jį per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patikrinti .CaiNiao Express pasiimti siuntinį kiekvieną antradienį, ketvirtadienį ir šeštadienį.

2. Įsitikinkite, kad visi jūsų gavėjas informacija yra teisinga ir pakankamai išsami.Prašome palikite mums savo vardą ir pavardę.Taip pat įsitikinkite, parašyti teisingą telefono numerį.

sku: a421181

Žymos: alkūninio veleno guolių

Tipas Sodo Įrankių Dalys
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris ms240 ms260

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…