4" Lieti Medienos Dvigubo Pusėje pjauti 20 Sawteeth Ultra-plonas Karbido Pjovimo Peilis Multipurp diskinio Pjūklo Ašmenys

1 Reitingai
€4.47 €12.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Double side pjauti/Aštrus ir patvarus / Ne sprogo / Saugus ir patikimas.Liudytojas stebuklas, supjaustyti medžio masyvo lenta tik vieną minutę!

PAGRINDINIS BRUOŽAS

Greitai, tiksliai gabalai

Double side pjūklų sumažinti vibraciją ir leidžia tiesiau, greičiau gabalai.Aštrus ir nėra išeities, saugios ir patikimos nesulaužant.

Populiarūs

Jis tinka pjovimo serijos mediena, tokia, kaip iš medžio masyvo lentos, dažai-nemokamai lentos, faneros, kompozitines lentos ir kt.Ji taip pat gali sumažinti PVC inžinerijos vamzdžių, plastiko, gumos, aliuminio lydiniai, plieno vinys ir kt.

Sklandžiai & aukšto efektyvumo

Ultra-plonas pjauti negadina paviršiaus objektas, šlifavimo jėga yra vienodas sklandžiai, tiksliai gabalai.Ir gali taip pat sutaupyti darbo laiko ir pagerinti gamybos ir apdorojimo efektyvumą.

Aukštos kokybės medžiagos

Specialių 20 sawteeth su dideliu kietumo, aštrus ir patvarus, kurios siūlo jums puikią pjovimo poveikį.Karbido medžiagų, aušinimas procesas, nr. deformacijos, dėvėti, atsparus ir patvarus.

Specifikacija

Medžiaga: Karbidas

Svoris: 110g

Dydis: 4 cm x 20 sawteeth

Procesas: Aušinimas procesas

Pakuotės Turinys: Lieti Medienos Dvigubo Pusėje pjauti × 1pcs

PASTABA

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

sku: a430858

Žymos: vampyras dienoraščiai karoliai caroline, baisu easter bunny brėžinys, baisu creepy tekstiniai pranešimai, baisu dokumentiniai filmai

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Lieti Medienos Dvigubo Pusėje Pjauti

Klientų Q & A

avatar

🙂👍

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…