Tarot Kortelės Dėklas Minkštas Taro Drobė Maišelis Taro Kortų Savininkas Maišelį Ranka Dovana, Siuvinėjimas Maišeliai Taro Entuziastai Magai Kristalų

0 Reitingai
€4.19 €8.40

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymai:

Spausdinti naujus modelius, šios taro kortų krepšiai atrodo labiau patrauklus ir gražus.

Taro drobė maišelis gali apsaugoti jūsų privatumą prekės nuo įbrėžimų ir pažeidimų.

Taro kortos maišelis yra pagamintas iš kokybės drobė medžiagos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Audiniai krepšys

Medžiaga: 10 amp drobės audinys

Krepšys svoris: Apie 15g

Dydis audinio maišelis: 14cm*22cm/5.51x8.66in

Pakuotė: Atskiras OPP

Pakavimo Sąrašas:

Taro Maišelis * 1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Subtilus Modelis: Mūsų Taro modelis daro taro maišelis daugiau gyvas ir patrauklus.Ji yra tiksli ir elegantiškas, išleidimą atidėti tediousness, ir suteikti kokios paslaptingas jausmas.

2.Raišteliu Maišelis: Šios taro kortų maišas raišteliu dizainą, atidarymo, gali būti įtrauktas, siekiant apsaugoti vidaus elementus, siekiant užtikrinti, kad jie yra ne lengva prarasti.

3.Kokybiškos Tekstūros: Pagamintas iš kokybiško audinio medžiaga, mūsų tarot kortelės turėtojas yra minkšti ir patogūs liesti, su subtilus tekstūros, draugiškas, kad jūsų oda ir elementai.

4.Puiki Dovana: taro drobė maišelis yra labai kietas ir unikali, ir jūs galite jį siųsti kaip dovaną.Jūs taip pat galite pasidalinti taro maišai ir maišeliai su jūsų šeima ir draugais.

5.Platus Naudojimas: Šis taro kortų maišelis idealiai tinka kasdieniam naudojimui ir gali būti naudojamas saugoti taro kortos, žaidimo detalės, krištolo akmenys, marmuras, papuošalai, kosmetika, kauliukai, kelionės reikmenų arba dovanos.

sku: a331544

Tipas Laikymo Krepšiai
Medžiaga Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…