Virtuvės Kriauklė Lentynos Muilu Kempine Nutekėjimo Stovo Laikiklį Maišytuvas Kabo Krepšys Saugojimo Virtuvės Organizatorius Kriaukle Turėtojas Organizatorius

0 Reitingai
€5.38 €10.75

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Virtuvės Kriauklė Lentynos Muilu Kempine Nutekėjimo Stovo Laikiklį Maišytuvas Kabo Krepšys Saugojimo Virtuvės Organizatorius Kriaukle Turėtojas Organizatorius

OOTDTY

Savybės: Multi-Funkcija Nutekėjimo Stovo:unikaliai suprojektuoti kriauklė kanalizaciją stovo ir kabliukai gali būti lengvai pakabinti ant krašto virtuvės kriauklę, kad nutekėtų daržovių ar vaisių po skalbimo.Ji taip pat gali būti naudojama kaip kempinė stovo arba stalčiuko.

Unikalus Dizainas: Gyvas ir mielas išvaizdą, greitai įvykdymo poras, nėra lengva užkimšti.

Vietos Taupymas:Jis gali būti lengvai įforminta maišytuvas, efektyviai naudoti erdvę, ir sutaupyti daugiau vietos jūsų virtuvėje ar vonios kambarys.

Geras Stabilumas: Don'for t nerimauti kritimo, žuvo ar atsipalaidavimas.lengva naudoti.

Platus Naudojimas:Į kanalizaciją krepšelio gali būti dedama į kriauklę filtravimo likučiai, skalbimo vaisiai ir kt.drenažo krepšelis turi platų naudoja ir yra labai patogi laikyti kriaukle stalviršio, švari ir tvarkinga.

Techniniai duomenys: Medžiaga: TPE

Spalva: Balta/Oranžinė/Tamsiai Žalia

Dydis: Apytiksl.27x14x5cm/ 10.62x5.51x1.97inch

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Nutekėjimo Stovo

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,pls įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: a434335

CN Zhejiang
Prekės Pavadinimas YAS
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…