1pcs Pratęsimo Laido Saugojimo Ritės Žalia ilgintuvas Vijurkas Organizatoriai ilgintuvas Organizatorius Kalėdų Šviesos Eglučių Žiburiai

1 Reitingai
€2.24 €4.07

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1pcs Pratęsimo Laido Saugojimo Ritės Žalia ilgintuvas Vijurkas Organizatoriai ilgintuvas Organizatorius Kalėdų Šviesos Eglučių Žiburiai

Kulka Taškų: 1、Gausus Kiekis: prailginimo Laido Laikiklis gali būti naudojamas klasifikuojant kabeliai, baterijos įkrovimo kabeliai, ir kitų rūšių lynų.Yra multi-purpose laidą turėtojų už jus.

2、Paprasta Naudoti: Į Pratęsimo Laido Saugojimo Ritės yra labai paprasta naudoti, yra montavimo skylę šone, todėl gali būti tvirtinamos prie sienos.Jis taip pat yra naudojamas siekiant nustatyti galinį laido galą, kuris yra lengva organizuoti.

3、Unikalių Spalvų: Šioje Žaliojoje Laido Vijurkas skiriasi nuo eilinių, juoda, kuris leidžia jums gauti daugiau skiriamųjų linijos kolekcijos stovo, arba kad jūsų belaidžio monotoniškas.

4、Patikimos Medžiagos: ilgintuvas Organizatorius yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos PP.Jis neturi kvapo ir yra kietas, ir tai nėra lengva pertrauka ir suristi.Todėl jūs galite naudoti šiuos laidus ilgą laiką.

5、Patogus Įrankis: Tai ilgintuvas Vijurkas yra patogus saugojimo įrankis, kuris gali būti naudojamas saugoti maitinimo laidus, įkrovimo kabelius ar žarnos; tai padarys jūsų namo siurblys.

Aprašymas:

Žalia ilginamųjų laidų Organizatorius gali turėti daug virvių, kurios neturi užimti daug vietos, ir yra patogi naudoti.

1. Pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagos, patvarus ir stabilus.

2. Jis Gali būti pritvirtintas prie sienos.

3. multi-purpose pratęsimo laido laikikliai, tinka jūsų kasdieniam naudojimui.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis: apie 30*12*1cm/11.8 X 4.72 X 0.39 colių

Pakavimo sąrašas:

1*Ilginamųjų Laidų Laikiklis

sku: a285365

parama Didmeninė/Dropshipping
Pavadinimas Pratęsimo Laido Laikiklis
Naudoti krepšys
Tipas Dėklai & Dėžes
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Labai ačiū už laivybos, aš atvykau prieš laiką, ir, kad produktas yra labai geras.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…