Didelės Išėjimo Galios, Atgaivinti Dušo Filtras Sumažina Sausos Odos Niežėjimas Pleiskanų Valymo Vandens Filtrai Pristatyti

0 Reitingai
€2.91 €4.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Didelės Išėjimo Galios, Atgaivinti Dušo Filtras Sumažina Sausos Odos Niežėjimas Pleiskanų Valymo Vandens Filtrai Pristatyti

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Švarus Vanduo: 15 pakopų dušo filtras žymiai sumažina lygio chloro vandenyje, suma, sunkiųjų metalų ir organinių medžiagų.

Keletas Filtravimo Sluoksniai: Aktyvuota anglis, KDF 55, kalcio sulfitas, medvilnės ir vielinio tinklo, turmalinas kamuolius, germanio ir magnetinės energijos keraminiai rutuliai.Tai išbandyta ir veiksminga sudėtis, valymo sunku dušo vandens.

Lengva Įdiegti: Inline showerhead filtras yra numatyti vidaus sistemų standartas slėgio ir yra universalios jungtys ragana dirbti su visų tipų dušo.Kasetė turi būti keičiama kas 5-6 mėnesius, 4 šeimos nariai.

Revelize Įstaiga: vanduo iš jūsų dušo įtakoja jūsų sveikatą, odos ir plaukų būklę.Tai sunku, vandens filtras, galima pagerinti vandens kokybę, ir jūsų sveikatai.

Atsargos: Mes tiekiame mūsų dušo vandens filtras su viskuo, kad gali padėti jums nedelsiant diegimo ir naudojimo. 1 papildomą kasetę įtraukti.Nereikia jokių įrankių.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga:Plastikas

Tarnavimo Filtro Elementas: Paprastai 6-10 mėnesių

Tinkamas Vandens Slėgis: 0.1-0.4 MPA

Filtro Elementas Medžiaga: Poliesterio pluošto (PP medvilnė)

Taikoma Vandens Kokybė: Savivaldybių vandentiekio vandens komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1x Filtras

Pasirinkimas 2:

2x PP Medvilnės Filtrai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 6,Jei turite kokių nors klausimų apie užsakymus, prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

sku: a247818

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris vandens valytuvas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…