Mielas Kiaulių Pandos Mažylis Triušis Automobilio Salono Apdailos Asmenybės Oro Gaiviklis Įrašą Auto Papuošalų Kūrybos Automobilių Reikmenys

0 Reitingai
€2.69 €4.14

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mielas Kiaulių Pandos Mažylis Triušis Automobilio Salono Apdailos Asmenybės Oro Gaiviklis Įrašą Auto Papuošalų Kūrybos Automobilių Reikmenys

Kulka Taškų: 1、Draugišką ir Saugų: Automobilis Papuošalų už prietaisų Skydelio, yra rankomis dažyti ir nėra lengva išnyks, saugi, patvari ir draugiška, ir pagamintas iš aukštos kokybės dervos medžiaga.

2、Daugkartinio Naudojimo: Mielas Automobilio prietaisų Skydelyje Duomenys taip pat yra naudojami lėlių priedai ir amatų ekranas dekoracijos, be to, yra prietaisų skydelio papuošalai, puikiai tinka dekoravimo mini peizažai, stalviršiai, ir succulents.

3、Multi-Scena Naudoti: Automobilio prietaisų Skydelio Apdaila yra pareikšti daugiau malonumo ir džiaugsmo, yra lengva sukurti laimingą atmosferą, idealiai tinka automobilių, namų, biurų, kavinių, viešbučių.

4、Išskirtinį Dovanos: Mielas prietaisų Skydelio Gyvūnų tinka dovanų kolegoms, draugams ir bendraklasiams, taip pat puiki gimtadienio ar atostogų dovanų, ir ryškus miniatiūriniai meno kūrinius apdaila.

5、Mielas Gyvūnų Formos: Statula už Automobilio prietaisų Skydelyje yra suprojektuoti su mielas gyvūnų išvaizda, nėra lengva blokuoti savo vairavimo akyse ant automobilio prietaisų skydelio, galima panda, triušių, šunų ir kiaulių stilių.

Aprašymas:

Lengvai sukurti linksma ir smagi atmosfera su animacinių filmų gyvūnų dekoracijas.

Labai forlandscape/home lentelės viršų/sultingi augalų apdaila/lėlių priedai/zoo art/augalų apdaila/amatų ekranas apdaila.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mielas Automobilių Lėlės Apdailos

Medžiaga: Derva

Stilius: Juodasis Lokys/White Rabbit/Rudas Šuo/Rožinė Kiaulė

Svoris: apie 50g

Paketų Sąrašo:

Automobilių Lėlės Apdailos * 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

sku: a18239

Pavadinimas Mielas Automobilių Lėlės Apdailos
Prekės Svoris about 50g
Kilmės Žemyninė Kinija
Pagrindinė Medžiaga Derva
Dropshipping parama
Stilius Juodasis Lokys/White Rabbit/Rudas Šuo/Rožinė Kiaulė

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…