Automobilių Kišene Tarp Sėdynės su Puodelio Laikiklis Automobilių Audinių Laikiklis Universalus Automobilių Kišenėje, Rankoje Maišelis Organizatorius ,Juoda

0 Reitingai
€13.72 €22.49

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Papildomos Didelės Talpos Atmintis: daugiafunkcinis automobilis kišenėje visiškai panaudoja visą erdvę tarp priekyje dvi sėdimos vietos.Juo galima ne tik lengvai saugoti mažų dalykų, tokių kaip plunksnakočiai, raktai, piniginė, telefonai, puodeliai, bet taip pat saugoti didesnius elementus, pvz., tablečių, žurnalai, rankinės, dokumentų krepšiai, ir t. t.

Saugos Vairuotojo: Visus daiktus, saugoti automobilio organizatorius yra lengvai pasiekiamas, jūs galite gauti savo daiktus lengvai, be perkelti savo akis nuo kelio, saugus vairavimas.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Tai automobilio sėdynės organizatorius tarp sėdynių yra pagamintas iš aukštos kokybės PU derva, kuri yra stipri, guolių galia ir geras tempimo galimybes.Sutaupykite vietos savo automobilį ir padaryti jį patogiau naudoti su šia paprasta ir aukštos kokybės automobilių organizatoriai ir saugojimo.

Nailono Lipduko Dizainas: dirželiai apačioje automobilio priekinės sėdynės organizatorius yra naujoviškas dizainas su elastinga juosta ir kablio konstrukcijos pritvirtinti jį porankiai langelį.Šis automobilis rankinės laikiklį tarp sėdimos vietos nėra vinguriuoti su automobiliu, net ir važiuojant greitai arba kreivi keliai.

Lengva Įdiegti: Paprasčiausiai pritvirtinkite tarp sėdynės automobilių organizatorius su atrama galvai lazdele, nereikia gręžti arba pašalinti savo vietą.Taip pat su tampus dirželis, nustatyti ilgio jums reikia.

Spalva:juoda

Medžiaga:PU

Pakuotės Turinys:

1x Kišene Tarp Sėdynės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: a21908

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…