Velykų Užvalkalas Sofos Pagalvę Kambarį Apdaila Spausdinti Triušis Pagalvę Garbanotas Plaukų Užvalkalas #50g

0 Reitingai
€1.56 €2.22

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Velykų Užvalkalas Sofos Pagalvę Kambarį Apdaila Spausdinti Triušis Pagalvė

Savybės:

Galite naudoti šias pagalvių užvalkalus papuošti jūsų sofa-lova, miegamasis ir svetainė, ir kt.sukurti labai laimingas ir šiltų atostogų atmosferą jums.Tai taip pat puiki šeima ar draugais.

Jis gali būti taikomas ištisus metus.Jis yra kietas kūnas jaučia išlaikyti patogią kūno temperatūrą esant karštam orui, atvėsti kūno ir mėgautis akimirkos miego puikiai.Cool šilko užvalkalas nesugeria .

【Mielas Dizaino】- Šių pagalvių užvalkalai turi skirtingus mielas modelius, kurie puikiai tinka namų puošmena Kalėdų, Helovinas, Karnavalas starta ir kituose festivaliuose.

Gali būti suteikta jai, mama, mergina, žmona, kaip unikalią dovaną.Ji yra geriausias makiažas, dovana Valentino Dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, Jubiliejų bei Gimtadienio.

Prašome atkreipti dėmesį, kad produktas gali būti pažeistas vežant, jei jums kas nors neveikia prekių, arba jei esate nepatenkinti su mūsų produkto, prašome kreiptis kreipkitės į mus ir mes negailėti pastangų, kad galėtų jums pasiūlyti geriausias sprendimas.

Produkto Aprašymas:

Velykų Užvalkalas Sofos pagalvę Kambarį apdaila spausdinti triušis pagalvė

Medžiagos: linų

Spalva: kaip paveikslėlyje parodyta, (Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali būti neryškios spalvos skirtumas.prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, Ačiū!)

Pakuotės svoris: 50g

Pakuotės dydis: 23x23x2cm,(Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.)

sku: a159625

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Audinio Skaičius 20
Stilius Žakardo
Siūlų Skaičius 100TC
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-friendly
Modelis SPAUSDINTI
Tipas Pagalvę Rankšluosčiu
Naudoti Namuose, Viešbutis
Reitingas Klasės
Rinkinys Tipas Taip
Technics Audiniai
Modelio Tipas Kratinys
Modelio Numeris 1

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…