Lumine88 Anime Gobelenas Sienos Meno Plakatas Namų Gobelenai Miegamojo Puošimas

0 Reitingai
€11.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: Anime Gobelenai yra Pagamintas iš Aukštos Kokybės Poliesterio pluošto Audiniai,Kuris Yra Minkštas,Patvarus,Odos Draugiškas.Šis elegantiškas gobelenas yra pakankamai tvirtos, tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

Profesionalus Dizainas: Šis gobelenas priima advanced HD spausdinti.Jis spausdino 3D Skaitmeninis Sublimacijos Spausdinimo geriausių rašalo.Nesijaudinkite dėl blukimo.Plunksnas ryškių spalvų,trapumą linijos ir subtilus hemming,ji bus pridėti savo kambario, daugiau nuolatinių harmoningą apdaila.

Dydis: 50x60in(130cm x 150cm).Patalpų Lauko Essentials".Ji taps akių gaudytojas, jei jūs pakabinti jį į kambarį ar miegamąjį,mes manome, kad jūs gausite daug komplimentų su juo.jūs galite nusiųsti jį savo šeimos,draugų,svečių.Jis neabejotinai taps geriausia dovana tai, ką jie gauna.

Puikus Namų Dekoro: Tai puikus nuotakos dušas,fotografijos kursai,gimtadienio tortas lentelė.Tinka Sienos Kabinti,Bendrabutyje Apdaila,Paplūdimio Mesti Objektai,Iškylų Medžiaga,Veranda Kabinti Objektus,Staltiesės,Lova Apima,Lova Apima,Sofa-Lova Apima, Arba Puikiai Tinka Bet Kokiai Progai!

Paketai: Aukštos Kokybės Gobelenų Įrengtas 2 barb įrašus ir 3 ne ženklinimas nagų kabliai,dviejų galų Gobelenas gali būti tvirtinamos prie sienos,kuri yra lengva įdiegti ir nebus pažeisti sienos.Kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

sku: a167673

Rėmas No
Stilius Kita
Modelio Tipas Animacinių filmų
Valymo Tipas Mašina Galima Skalbti, Plauti Rankomis
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelis SPAUSDINTI
Dizainas Kita
Technics Kita

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…