21V 8inch Elektros Genėjimo Pjūklai Mažų Medienos Skaldymo Pjūklą Šepečiu Motorinių Viena ranka, medžio Apdirbimo Įrankis, Sodo, Sodo, Pjovimo

0 Reitingai
€30.76 €53.03

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tai yra savotiškas kokybės 8inch genėjimo grandininiai pjūklai, pagaminti iš švelniavilnių kokybės medžiaga, praktiniai, lengva valdyti ir naudoti, platus svyruoja, turi ilgą tarnavimo laiką.Į sawchain buvo giliai aušinimas iki aukštos temperatūros, su sharping sawteeth, daugiau dėvėti, atsparus, sklandus pjovimo. 8inch ilgai vadovas plokštė, su nuimama pertvara guard dizainas, neleidžia plaukioja pjuvenų ir šiukšles.Įrengta patobulinta grandinės tepimo sistema.Tiesiog pilti alyvos į butelį ir išspausti aliejaus burbuliukai lengvai tepti grandinę ir mažiau dėvisi, ilgiau pjūklą gyvenimo, ir lygesnė pjovimo. Puikus genėjimas, malkų skaldymo, pjovimo medienos ir kt. galite pabandyti.

Savybės:

Belaidžio dizaino, lengvas ir patogus nešiotis, lengva atlikti ir pjovimo medienos.

Priima teptuku varikliu, greitos pradžios, laiku stabdymo, sklandžiai veikti, gana paprastas valdymo grandinės ir pan.

5m/s greitai pjovimo greitis, praktiškas, mažas energijos suvartojimas ir mažas triukšmas, su dideliu stabilumo ir didelio darbo našumo ir aukštos padėties nustatymo tikslumą.

8inch ilgai vadovas plokštė, su nuimama pertvara guard dizainas, neleidžia plaukioja pjuvenų ir šiukšles.

Įrengta patobulinta grandinės tepimo sistema.Tiesiog pilti alyvos į butelį ir išspausti aliejaus burbuliukai lengvai tepti grandinę ir mažiau dėvisi, ilgiau pjūklą gyvenimo, ir lygesnė pjovimo.

Į sawchain buvo giliai aušinimas iki aukštos temperatūros, su sharping sawteeth, daugiau dėvėti, atsparus, sklandus pjovimo.

Įrengta vaikų saugos užrakto funkciją, paspauskite atrakinti sukelti lengvai, kurių galima išvengti nenumatytų skauda atsitiktinai palietus.

Ergonomiškas rankenos dizainas, viena ranka naudotis, ilgai laiko griping nebus pavargęs rankas.

Powered by 21V įkraunama ličio baterija, kuri gali numatyta, greitas įkrovimas ir palaiko ilgai nuolatinio darbo laiku, su gražiu patvarumą ir ilgą ištvermės.

Taikymo sritis paraiškų, tinka pjovimo, medžių plantacijos, genėjimo šakos savivaldybių sodai, malkų skaldymo ir kt.

Pastaba: Jums reikia paspausti saugos užraktas ir sukelti vienu metu naudoti jį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektros Genėjimo Grandininiai Pjūklai

Medžiaga: ABS+metalas

Baterija: 1pcs baterija JAV Kištuko, 1pcs baterija ES Kištuko, 2vnt baterijų JAV Kištuko, 2vnt baterijų ES Kištukas (pasirinktinai)

1pcs baterijos: 1 * ličio baterija, 21V, 1300mAh (yra komplekte)

2vnt baterijos: 2 * ličio baterija, 21V, 1300mAh (yra komplekte)

Vadovas plokštės tipas: grandinės ratų tipas

Ilgis vadovas plokštė: 8inch

Grandinės greitis: 5m/s

Įkrovimo laikas: 1.5(3)valandas

Prekės dydis: 450 * 200 * 110mm / 17.72 * 7.87 * 4.33 į

Prekės svoris: 1515g / 3.34 lb

Pakuotės dydis: 280 * 185 * 115mm / 11.02 * 7.28 * 4.53 į

Pakuotės svoris: 1770g / 3.90 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Elektros Genėjimo Grandininiai Pjūklai

2 * Baterijos

1 * Adapteris, Baterija

1 * Atsuktuvas

1 * Gairės

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Aktyvustevai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

sku: a155116

Prekės Pavadinimas KKMOON
Maitinimo Šaltinis Baterija
Prašymas Medienos Pjūklas
Kilmės Žemyninė Kinija
Vardinė Įtampa 20V
Pamačiau Tipas grandininių pjūklų
Modelio Numeris 21V 8inch Nešiojamieji Elektriniai Genėjimo Pjūklai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…