Grindinio Išlyginimo Staklės, Betono Benzinas Poliravimo Mašina Žemės Polisher Mašina

0 Reitingai
€8 092.43

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pažymėti:kainų Mini Kelių Ritininio Preso rodomas Aktyvustevai.lt, neįskaitant siuntimo išlaidų,Vežimas jūra, pls susisiekti su mumis su savo artimiausią uostą ar daugiau infos,mes citata laivybos išlaidų pagal jūsų uostas!

Modelis: 60-90

Variklio galia: 2.2 kw

Įtampa: 220V

Nominali greitis: 1200r/min

Tepinėlis dydis: 31.5*15cm

Apliejimo visos dydis: 60-90 cm

Pavarų dėžė: kieta, techninės priežiūros nemokamai

Svoris: 78kg

DUK

Kokia jūsų mokėjimo terminus?

Pirmasis variantas:

T/T 30% indėlių, ir 70% iki pristatymo.Mes jums parodyti, nuotraukos iš gaminių ir pakuočių prieš jums mokėti pusiausvyrą.

Antras variantas:

Galite mokėti internetu per Alibaba prekybos draudimo.mes atsiųsime jūsų užsakymo internete ir pranešimas jums mokėti internetu .

Kaip apie jūsų pristatymo laiką?

Paprastai, tai bus take15-30 dienų, gavus jūsų išankstinį apmokėjimą.Konkrečius pristatymo trukmė priklauso nuo elementų kiekio ir jūsų užsakyme.Kartais mes kai sandėlyje.

Kas yra jūsų garantija politika?

Mes galime tiekti vienerių metų garantija už mūsų mašinos.Mes suteiksime dalys, kaip nemokamas, garantija.Mes galime pateikti internetu arba paskambinę paslaugų bet kuriuo metu.

Galiu pateikti užsakymą internetu?

Kainos machiery rodomas Alixepress ,neįskaitant siuntimo išlaidų.Vežimas jūra, pls susisiekti su mumis trupučio savo artimiausią uostą ar daugiau infos .mes citata laivybos išlaidų pagal jūsų uostas!

Jei jūs padarote užsakymą,paymen terminas yra Alibaba prekybos draudimo sąskaita,arba T/T,ar kredito kortele ,nesutinka mokėti Alisexpress.Pls susisiekti su mumis ir gauti galutinį pasiūlymą,ačiū.

sku: a279447

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas BNTFLEX
Naudojimas Komercinės Gamyba
Tipas Kita
Modelio Numeris 60-90

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…