Mergaitės Veido, Galvos Gėlės Sodinamoji Sultingi Augalų, Gėlių Konteinerių Puodą Vazonas Pav Sodo Dekoro Šiaurės Stalo Ornamentas

0 Reitingai
€48.79 €95.67

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

🌷 Veido Vazonas: Mūsų sodinamoji puodą sukurta yra mergina daro širdies modelis, kūrybinis dizainas puikiai tinka vidaus ir lauko darbams.

🌷 "PASIDARYK pats", Ne Bus: šio projekto vadovas vazonas yra ne tik unikalus ir paprastas, kuri leidžia kiekvienam turėti daugiau vietos, plėtoti savo kūrybiškumą, tu gali projektuoti mergaitės šukuosena su jūsų jokių kūrybinių idėjų, kad jūsų augalai, daugiau įdomus.

🌷 Taikoma): Tai puikus auginimo dauguma mažų ir vidutinio dydžio namų ir biuro augalai, kaip Aloe Vera, Gyvatė Augalai, Voras Augalai, Pothos, Taikos Lelija, Orchidėja, Succulents, Kaktusas, ar Žolės.

🌷 Aukščiausios Derva Medžiaga: Mūsų sodinamoji puodą galvos sodinamoji yra pagamintas iš aukštos kokybės dervos, tvirtas ir patvarus, gali būti pateikiami patalpoje ar lauke ilgą laiką, nebijo lietaus ar saulės.Nebus įtrūkimai ar išnyks laikui bėgant.

🌷 Subtilus Dovanų Pasirinkimą: Šį cute panele vadovas dizainas sodinamoji yra puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams, kuriems patinka sodo ir mėgautis papuošti savo namų, ir kaip dovana jubiliejus, gimtadienius, housewarming šventės, ir kt.

Specifikacija:

🌷 Medžiaga: Derva

🌷 Spalva: Šviesiai Ruda, Tamsiai Ruda

🌷 Gaminio Dydis: 24 x 17 x 16cm

🌷 Produkto Svoris: 650g

Pakuotė:

🌷 1 x Gėlės Sodinamoji Puodą

Pastabos:

🌷 Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

🌷 , Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

sku: a14128

Žymos: augalų ir gėlių konteinerių puodą, veido, galvos vazonas, sodo vazonai, vazonai, augalų puodą veido, galvos, veido, galvos sodinamoji

Medžiaga Derva
Rinkinys Tipas No
Naudojimo Sąlygos Desktop
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Sielovados Stilius
Prekės Pavadinimas ANENG
Naudojamas Su dirbtinė gėlė

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…