200 Vnt. Augalų Laistymo Lemputes Aišku Savaime-Laistymo Gaubliai Automatinis Vandens Kamuolius Prietaiso Atostogų Dekoratyviniai Augalai Puodą Lemputes

0 Reitingai
€190.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

AUKŠTOS KOKYBĖS:augalų laistymo lemputės yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos su geras pralaidumas,nėra lengvai skaldytų,galite aiškiai pamatyti sumą, vandens viduje.

Paprasta naudoti:Tiesiog suimkite pasaulyje,pripildyti vandens ir įstatyti į dirvožemį.Plastikiniu korpusu yra lengviau atkreipti skystis.

Dizainas:Skaidraus plastiko kūno,jums patogiu stebėti suvartojamo vandens augalai,ir reguliuoti vandens kiekis pasaulyje pagal jį.Taip pat galite užpildyti jį su maistinių medžiagų tirpalo arba vabzdžių repelentas,puikus ieškote po jūsų augalams.

Tai bus puiki dovana žmonėms, kurie mėgsta sodo,užimtas biuro darbuotojai,namų šeimininkės ir t.t.Jums tiesiog reikia kai kurių gražus popieriaus juostos ir dovanų dėžių apvyniokite ir atsiveskite savo draugus ar jūsų šeimos didelė staigmena.

MĖGAUKITĖS SAVO LAIKĄ:Savęs laistymo sistema pašalina būtinybę nerimauti, paliekant savo gamyklas be priežiūros.Naudoti vazoninių augalų,kambarines gėles,kiemo augalų,kabantys augalai ir lauko sodai.

spalva:balta

medžiaga:PVC

dydis:13x5cm

Pakuotės Turinys:

200 x Automatinės laistymo prietaiso (200 balti rutuliai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: a42862

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…