Mielas Oro Gaiviklis Automobilių Dekoratyvinis Oro Kondicionavimo Angos Įrašą Automobilių Mielas Žavesio Oro Angos Automobilio Kvapas Transporto Priemonių Priedai

0 Reitingai
€1.44 €1.81

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Mielas Oro Gaiviklis Automobilių suprojektuotas su gražių formų turi būti gražus, automobilių apdailos, jis gali turėti kvepalų tabletės viduje, siekiant pagerinti oro automobilių.Ir ji ateina su segtuku, todėl lengva įdiegti.

Savybės:

1. Mažas ir mielas dizainas, gražus, automobilių puošimas.

2. Su apkaba, lengva įdiegti.

3. Gali turėti kvepalų tabletės viduje, grynas oras į automobilį.

4. Didesnės talpos, greičiau, ir daugiau intensyvaus aromato.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Mielas Automobilio Oro Gaiviklis

Gaminio dydis: Pasviręs antis apie 7,5*4*3cm|2.95*1.57*1.18 cm,

Tiesiai antis apie 7*4.5*3cm|2.95*1.77*1.18 cm, Gėlių apie 4*4*2cm|1.57*1.57*0.79 colių

Produkto svoris: Antis apie 30 g,

Gėlių apie 15g

Gaminio medžiaga: Gipso

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Ventiliacijos Įrašą Oro Freshene

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Trijų Formų Pasirinkti - Pasviręs antis, tiesiai antis, ir gėlių formos raudona, mėlyna, geltona, Mūsų Mielas Automobilio Ventiliacijos Įrašai buvo šių formų ir spalvų, galite pasirinkti iš.Ji turi būti geros apdailos, už savo automobilio ir padės jums turėti gerą nuotaiką.

2.Platus Panaudojimas: be automobilio ventiliacijos, apdailos, šių Automobilių Ventiliacijos, Oro Gaivikliai taip pat tinka ir oro kondicionavimo apdailos skirtingose vietose, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, miegamasis, virtuvė, vaiko kambarys, studijų, vonios, biuro, kavinė, valgykla ir kt.

3.Pašalinti Kvapą Automobilio kvapas gali būti užpildytas viduje, ir kvepalų tabletė yra įtrauktas.Šis Automobilis Aromaterapija Ornamentas gali pašalinti kvapų iš automobilio greičiau.Ir kvepalų yra ilgalaikis.Su didesnės talpos ir skleidžia kvepalų greičiau ir stipriau.

4.Lengva Įdiegti - Galite tiesiog pasirinkti kvepalų tablečių jums patinka, įdėti jį į saugojimo vietos atgal, ir klipas Ventiliacijos Įrašą į oro išleidimo automobilio oro kondicionierius arba bet kokio tinkamo kurioje vietoje norite.Įrenginys yra lengvas.

5.Mąstantis Dovana - Žavinga Automobilių Reikmenys yra idealus dovanos artimiesiems, ir taip pat gali būti dalijamasi ir su šeimos nariais, draugais, kaimynais, giminėmis ir kt.Leidžia jums mėgautis prasmingų akimirkų ir išreikšti savo meilę ir rūpintis jais, vis artumas.

sku: a13745

Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Kilmės Žemyninė Kinija
Kvepalų Vandenynas
Formos Kietas
Medžiagos Tipas Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…