Pripučiami Kūdikių Valties Plaukimo Žiedas Plyšimui atsparaus Plūduriuojantis Dirižablis Sėdynės Žiedą Vandens Žaislai su Vairo Baseino Šalis Žaidimas

1 Reitingai
€6.75 €14.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pripučiami Kūdikių Valties Plaukimo Žiedas Įdomus Vaikų Baseinas Sėdynės Plyšimui atsparus Vandens Žaislai su Vairo Paplūdimio Baseinas Šalis

Ypatybė:

1.Saugai: vaikų valtis plaukti žiedas skirtas itin saugi, stabili konstrukcija ir patikima plūdrumą.Tai daro jį saugesnį vaikams žaisti vandenyje.

2.Patirtinis: kūdikį dirižablis plaukimo sėdynės žiedas suteikia visiškai kitokį vandens veiklos patirtį, kuri leidžia vaikams tyrinėti ir mėgautis įdomus vandens sporto, o taip pat stebės savo kūną ir stiprinti sveikatą.

3.Švietimo: slankiojo vaikas dirižablis baseinas, vandens sėdynė gali padėti vaikams išmokti pagrindinius vandens įgūdžių, tokių kaip pliuškenimosi ir išlaikyti pusiausvyrą.Tai padeda didinti jų pasitikėjimą savimi ir savęs pažinimas, ir yra labai naudinga mokymosi metodą.

4.Tvarumas: vaikai valtis plaukti ratas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, naudojant perdirbamas PVC medžiagos.Tai daro juos ne tik patogi, bet taip pat sumažina jų poveikį aplinkai.

5.Tinkamumo vartoti: vaikams, valčių, plaukimo ratas vandens žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra patvarus ilgą gyvenimą.

Specifikacija:

Tema: Sportas

Produkto pavadinimas: Vaikų Valtis Plaukimo Žiedas

Gaminio medžiaga: PVC

Stiliaus (neprivaloma): A: laivelį, B: Automobilių Valtis, C: Orlaivių Valtis

Gaminio Dydis:

A: Apie 111x78cm/43.7x30.7in

B: Apie 108x65cm/42.52x25.59in

C: Apie 107x115cm/42.12x45.27in

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Kūdikių Valties Plaukimo Žiedas

sku: a113991

Kilmės Žemyninė Kinija
Taikoma Žmonių Vaiko
Prekės Pavadinimas VKTECH

Klientų Q & A

avatar

Ji yra maža ir lengvai valdomas, puikiai tinka kūdikių

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…