Mesti Maišelį su Virve Nešiojamų Vandens Plūduriuojantis Virvę Atspindintis Mesti Virvę, Throwable Įrenginys, skirtas Žvejybos Plaustas Baidarės Priedai

0 Reitingai
€12.11 €18.63

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Patikima Medžiaga: Mesti Maišelį lynas yra pagamintas iš polipropileno medžiagos, kuriai būdingas didelis stiprio ir patvarus, jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Polipropileno medžiaga daro pagalbos virvę, plūduriuojantis vandens.

Savybės: Kintama Virvė jau seniai mesti atstumas, yra lengvas ir patogus nešiotis, lengva nešiotis ir laikyti.Ryškiai oranžinė spalva daro virvę lengva pamatyti bei paimti.

Virvės Mesti Maišelį: Baidarės virvę specialus dirželis konstrukcija leidžia mesti lengviau, lynai ir maišeliai gali plūduriuoti ant vandens.Šviesą atspindinčios lynai yra lengva nustatyti.

Naudojimas: vandens mesti krepšys yra plačiai naudojami lauko baseinas, baidarės, plaukimas plaustais, buriavimas, žvejyba jūroje, sporto, jūra, banglentės, buriavimas ir kt.

Lauko Priedą: Throwable virvė, maišas yra svarbi įrangos, bet baidarėmis, vandens sporto entuziastas.Tai yra esminė plūduriuojantis prietaiso į vandenį.Kai kam nors reikia pagalbos, visada laikykite šią mesti maišelį patogu išbandyti ir padėti.

Dydžių Lentelė:

Lyno Ilgis: 21m/23 metrų

Skersmuo: 10mm

Komplektą Sudaro:

1 Mesti Virvę, Maišas

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

sku: a153934

valtis pripučiamų valčių
Kilmės Žemyninė Kinija
valčių aksesuarai paddleboard
žvejybos valtis pripučiamų baidarių 2 žmonės
Pripučiamų Baidarių baidarių, valčių
Ilgis 21
valties variklis Baidarių
Modelio Numeris Mesti Virvę, Maišas
Talpa (Asmeniui) 1
Lauko Veikla Naršymas
kanojų pripučiamų valčių
marine valčių aksesuarai Pripučiamų Baidarių

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…