Dviračio Krepšys, atsparus Vandeniui Priekiniai Vamzdžio Rankenos Krepšelį Dviračių Krepšys MTB Kelių Dviratį Rėmo Kišenėje Pečių Kuprinė Dviračių Priedai

2 Reitingai
€2.81 €3.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Naujas, su aukštos kokybės Pavadinimas: Dviračių saugojimo krepšys Medžiaga: 600D Vandeniui medžiaga Dydis: apie 27*16cm/29*21cm Stilius:9 Stilius Naudojimas: elektrinis dviratis, dviračių, elektros krepšelį Kiekis:1pc Savybės: Tai galima laikyti įvairių smulkių daiktų, mobiliojo ryšio telefonus, raktus, gėrimai, ir tt.Elektrinis dviratis, dviračių, galima jį naudoti 600D Vandeniui audinio medžiagos kabinti saugojimo krepšys Du kartus kišenėje dizainas padidinti saugojimo erdvę Snap buckle diržas yra lengvai išardyti ir snap mygtuką dizainas yra patogu ir lengva naudoti.Komplektą sudaro: 1pc Dviračio Krepšys Skelbimas: 1.1 cm=10 mm=0.39 cm. 2.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

sku: a10709

Žymos: Dviračio Krepšys

Funkcija 5 Dviračių Priekiniai Saugojimo Krepšys
Medžiaga nailonas
Funkcija 7 Dviračių Priekiniai Saugojimo Krepšys
Funkcija 8 Vairo Krepšys
3 funkcija dviračių krepšys
Modelio Numeris Dviračio Krepšys
Funkcija 6 dviračio krepšelis
4 funkcija elektrinių transporto priemonių krepšys
Funkcija 1 Dviračio Krepšys
2 funkcija Dviračių Saugojimo Krepšys
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Tiksliai aprašymas. Krepšys yra gana gražus, geras dydis, klipai yra gana gera. Rekomenduoju produktą ir pardavėjas. Siunčiami į Australiją labai greitai.

avatar

Mano vandens buteliukas ateina, tai pagrindinis, patogu, kai jūs roll

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…