Dviračių Rainproof apsauga nuo dulkių Dangtelis dviračių Nuoma Priedai Universalus Lauko UV Protector Motoroleris Vandeniui Motociklo Dangtis

0 Reitingai
€7.53 €12.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

PUIKUS DIZAINAS: Dukart susiuvami hems su šilumos seamed sandarinimo išvengti vandens ištekėjimo per siuvimo.Lengvai apima visą dviratį įskaitant ratų.

PATVARI APSAUGA: Didelio tankio ir ilgaamžiškumas 190T nylon medžiaga ir PU danga, atstumti vandenį ir 40 atsparus UV, apsaugoti savo dviratį nuo lietaus, sniego, dulkių, vėjo, saulės žalos ir įbrėžimų.Išlaikyti savo dviratį, kaip naujas ilgą laiką.

SAUGUMO FUNKCIJOS: Security kilpos priekyje, leidžia padengti būti užrakintas į dviratį per priekiniai varantys.Audra dirželis įsikūręs gale, išlaikyti dangtelį į jo vietą per vėjuotomis dienomis.

LENGVA NAUDOTI: Pasiekti tight fit-tai lengvas, su elastinga apačioje hems.Elastiniai hem saugo ją nuo blokavimo išjungimas.Skirta tiek vidaus, tiek ir lauko.

PATOGUS LAIKYMAS: Raišteliu neperšlampamas maišelis įtraukti patogiai laikyti.Ji yra lengva pakuoti ir transportuoti jums, taip pat, todėl tai ideali priemonė kelionėje.

Techniniai duomenys:

Spalva Sidabrinė

Gaminio Matmenys 23 x 13 x 3 cm

Pristatymo Svoris 322 g

Dydis S, M, L, XL

Pakuotė:

1* dviračių dangtis

1* saugojimo krepšys

sku: a98639

Žymos: dviračių rainproof apsauga nuo dulkių dangtelis dviračių nuoma priedai

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Dviračių Dangtis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…