CW/CCW po vandeniu privairavimo įrenginys, Visiškai Sandarūs Vandeniui Brushless Variklio Anoduoto Aliuminio Lydinio, 8kg po vandeniu Sraigto 33V

0 Reitingai
€123.67 €193.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Povandeninis privairavimo įrenginys, Visiškai Sandarūs Vandeniui Brushless Variklio Anoduoto Aliuminio Lydinio, 8kg po vandeniu Sraigto 33V

Savybės: 1. VISIŠKAI SANDARŪS: Tai po vandeniu privairavimo įrenginys, priima visiškai sandarūs struktūra, variklis yra sudėta į skyrių, per statinio sandarinimo žiedus ir dinamišką plombavimas, gali būti naudojamas ilgą laiką, jūros aplinkai.

2. METALINIS KORPUSAS: variklio skyriuje yra pagamintas iš 6061 aliuminio medžiagos per CNC tikslaus apdirbimo ir buvo atlikta anodavimas paviršiaus apdorojimas, kuris yra daugiau sunku nešioti ir apsaugai nuo korozijos.

3. MAŽAS ŠILUMOS: variklio galia yra gana didelis skirtumas ir gali būti naudojamas ilgą laiką be generuoti šilumos, užtikrinti paslaugų gyvenimą.

4. AUKŠTAI TEMPERATŪRAI ATSPARUS KABELIS: kabelis šio povandeninio motoroleris priima poliuretano aukštai temperatūrai atsparus kabelis, kuris gali sugerti į jūros vanduo ilgą laiką.

5. DIDŽIAUSIAS 33V: Tai po vandeniu sraigtas, gali būti naudojamas su arba 24V arba 33V įtampos, ir vartotojai gali paruošti ESC ir baterija, pagal savo poreikius.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Povandeninis Privairavimo Įrenginys

Korpuso Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva: Juoda

Privairavimo Įrenginys, Ilgis: Apytiksl. 158mm/6.2.

Uodega Variklio Skersmuo: Apytiksl. 46mm/1.8 atsižvelgiant

Didžiausia Įtampa: 33V

Naudojimas: RC Laivas, ROV, Povandeniniais sparnais po vandeniu privairavimo įrenginys, ir kt.

Paketų Sąrašo:

1 x Povandeninis privairavimo įrenginys

1 x Vartotojo Vadovas

sku: a100718

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…