Nardymo Kaukė Povandeninio Nardymo Akiniai Atskyrimo Kvėpavimo Po Vandeniu Vamzdelis Akiniai Paramos Anti Rūko Nardymo Įranga

0 Reitingai
€9.15 €21.77

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Fotoaparatas, Nardymo Akiniai Atskyrimo Kvėpavimo Vamzdelį Suaugusiųjų Nardymo Akiniai Parama GoPro Anti Rūko Lankstymo Plaukimo Reikmenys

Ypatybė:

1. Sulankstomas: Šviežias oras patenka į kaukę per kvėpavimo vamzdelį, ir anglies dioksidas yra atleistas iš abiejų pusių, veido, sutrumpinti oro išleidimo kanalo.Įsiurbimo ir išmetimo kanalai yra atskirtos viena nuo kitos, ir kvėpavimo vamzdelį galima greitai sulankstyti.

2. Tikslas: Tai labai tinka povandeninių veikla, pavyzdžiui, snorkeling, plaukimo, nardymo ir povandeninio nardymo.

3. Plaukimo Akiniai: Mūsų kvėpavimo vamzdelį yra daug ilgiau, nei senoji versija, kad ji yra lengviau išardyti ir kvėpuoti lengviau.Reguliuojamas elastingas audinys, lankelis, lengva dėvėti, tinka įvairių tipų galvos.

4. Kilnojamasis Kameros Kampas: Mūsų kvėpavimo vamzdelis, kaukė kameros laikiklis reguliuojamas ir kilnojamasis, ir jūs galite laisvai reguliuoti aukštį.Viso veido, kvėpavimo vamzdelis, kaukė leidžia jums gauti daugiau iš savo povandeninių nuotykių.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: plastikas+silikono

Spalva: Pilka, Juoda Balta, Juoda Žalia, Juoda Mėlyna (pasirinktinai)

Dydis gaires:

Pasirinkite XS, jei atstumas tarp tilto, nosies ir smakro yra mažiau nei 3.95 cm.Paprastai vaikams

Pasirinkite S/M, jei atstumas tarp tilto, nosies ir smakro yra didesnis nei 3.95 colių (10 cm) ir mažiau nei 4.7 colių (12 cm)

Pasirinkite L/XL, jei atstumas tarp tilto, nosies ir smakro yra didesnis nei 4.7 colių (12 cm)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Plaukimo Akiniai

sku: a136842

Žymos: nardymo kaukė povandeninio nardymo akiniai

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Plaukimo Akiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…