Audinių Langelį PU Odos Automobilio Saulės Skydelis Kabinti Turėtojas Automobilių skėtį nuo saulės Audinių Laikiklis Servetėlių Dėžutė Sėdynės atlošo Organizatorius Audinių Langelį

0 Reitingai
€5.20 €10.40

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1.Lengva Naudotis: Mūsų automobilių audinių turėtojas yra patogiai sumontuoti porankiai lauke ir sėdynės priekyje arba gale eilutes, kur galima lengvai gauti popieriniai rankšluosčiai be pradėjimo tauriųjų kambarys.

2.Saugiau Vairuoti: Įdiekite šį automobilį audinių laikiklis su snap užfiksuotas dizainas saulės skydelis, siekiant išvengti blokavimo savo nuomonę.Likti sutelktas vairuojant ir mėgautis lengva prieiga prie audinių.

3.Puikiai Krito Oda: Šis automobilis audinių laikiklis yra pagamintas iš patikimų krito odos medžiagos, užtikrinti ilgalaikį orui ir dėvėti, atsparus vandeniui.Jis pasižymi visomis spalvomis, sklandžiai tekstūros, ir nėra linkę gesti, pilling, ar deformacijos, kėlimo estetinės apeliacinį skundą jūsų automobilio interjero.

4.Universalus Tinka: Mūsų automobilių audinių laikiklis puikiai tinka bet kokio tipo transporto priemonės, įskaitant karavanas, SEDANAS, komercinių automobilių, mikroautobusų, MPV arba sedanas.Patogus porankiai, montavimas suteikia lengvą prieigą prie visų vairuotojų ir keleivių.

5.Patogus Dizainas: automobilių audinių savininkas ateina su užtrauktuku atidarymo lengvai pakeisti vystyklus.Plius, nuimamas dirželis leidžia lanksti krovos kur jūsų automobilį.

Aprašymas:

Mūsų automobilių audinių langelį puikiai ant jūsų rankų atrama patogiai patekti į audinius, vairuojant, be pradėjimo laisvos vietos.Pagamintas su ritosi odos medžiaga, ji priduria, modernus prisiliesti prie bet kokio automobilio interjero.Likti sutelktas į kelių saugiau vairuoti su šiuo porankiu audinių turėtojas ar automobilių servetėlių laikiklį.

Techniniai duomenys:

1.Produkto pavadinimas: Audinių langelį

2.Gaminio medžiaga: kailiniai

3.Produkto svoris: apie 53g

4.Gaminio dydis: apie 18.5*12.5*7cm/7.28*4.92*2.76 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Automobilių audinių turėtojas

Pastaba:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu ir fotografavo, atleisk, šiek tiek nukrypimas.

sku: a7699

Kilmės Žemyninė Kinija
Krova Saulės Skydelis Tipas
Medžiaga Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…