1pc Už Kia EV6 2021 2022ABS Juoda/Raudona Porankiu talpinimo Interjero Aksesuarų Konsolė Laikymo Dėžutė su Monetos Turėtojas

0 Reitingai
€52.18 €74.54

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ypatybė:

【Puiki Funkcija】Suprojektuoti patogią storagement, veda prie papildomos erdvės centrą, daiktadėžė, šis centras daiktadėžė yra patogus storaging savo telefonai, piniginė, monetų, akiniai nuo saulės, keisti, vizitines korteles.Saugo jūsų automobilį, tvarkinga ir organizuota.Ir reservered skylė yra suprojektuotas naudoti įkrovimo kabelį, nėra žalingų įkrauti savo telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų prietaisų.

【Suderinamumo Nuoroda】Tinka Kia EV6 2021-2022. Tai orgainzer lovelis su monetos turėtojas yra praktinis, automobilių puošimas ir daro interjeras atrodo daugiau upscale.

【Aukščiausios kokybės Medžiagos】, Pagamintas iš ABS medžiagos, su silikono kilimėlis, ši juoda/raudona centro organizatorius yra anti-stain, dilimui atsparus, kietas, patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

【Puikus Pakeitimas】Šie priedai atitinka originalaus standarto, išsaugant originalių automobilių griovelis, ir puikiai tinka kaip organizatorius dėklas jūsų automobilį.Puikiai pakeisti lipni ir senėjimo gamyklos organizatorius dėklas.

【Lengva Įdiegti】Jokių gręžimo ar pjovimo reikia, puikiai tinka originalios skylės poziciją, tiesiog ištraukite iš skaldytų ir įdėti, ši konsolė laikymo dėžutė lengva įdiegti.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda, Raudona

Įmontuoti:

Tinka Kia EV6 2021-2022

Pakuotė:

1 * Centro Organizatorius Dėklas

sku: a12027

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiagos Tipas ABS
Tipas Porankiai Saugojimo Dėžutė

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…