Kanalizacijos Kriaukle Kvapo Šalinimas, Grindų Padengti Nutekėjimo Dezodorantas Padengti Virtuvės Grindų Drenažo Kvapo Šalinimas, Padengti

0 Reitingai
€3.64 €7.00

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

IMNT Sandarinimo Anti-kvapas Nutekėjimo Padengti Grindų Drenažo Dezodorantas Padengti Virtuvės Grindų Drenažo Kvapo Šalinimas, Padengti IMNT

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Puikiai Siurbimo Nutekėjimo Viršelis:vonia kamštis gali antspaudu visą naktį be dideliu kiekiu vandens nutekėjimo.Plokščias guminis kriauklės kamštis dangtelis bus ne patekti į į kanalizaciją, nebus lengvai gauti supeliję, antspaudas vonia išleidimo angos sandariai ir bus blokuoti blogas nutekėjimo kvapas, kai nenaudojate, vonia.

2.Virtuvės kriauklė kamštis uždaromos puikiai, butas išleidimo kaištį bus ne patekti į į kanalizaciją, todėl negausite supeliję.Atkreipkite dėmesį, kad, jei jis negali būti pašalintas, švelniai patraukite rankeną atidaryti su savo ranka, tegul oras prieš jį pašalinti.

3.Lengva Naudoti:Padengti vonia, kamštis, dėl nutekėjimo, kai jums yra užpildyti vonia ar kriaukle su vandens ir pasiimti jį pabaigęs savo darbą.Paprastas naudoti ir patogus laikymas, kai jo nenaudojate.

4.Drenažo padengti silikono medžiagos, negalės vaikams, ir lengva naudoti ir valyti, turi virtuvės kriauklė & vonios reikmenys dovana jūsų šeimai.

5.Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

Techniniai duomenys:

Dydis:14*14cm

Medžiaga:Silikonas

Svoris:50g

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro:

1 x Grindų Padengti Nutekėjimo

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

sku: a199246

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…