MOES Zigbee Smart Vibracijos Jutiklis Detekcijos,Tuya Smart Gyvenimo APP Pranešimą,Real-Time Motion Smūgio Pavojaus,Istorijos Įrašas

3 Reitingai
€66.63 €205.48

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zigbee Smart Vibracijos Jutiklis Detekcijos,Namų Apsaugos Sistema,Pranešimas per Tuya Smart Gyvenimą PROGRAMOS,Realiuoju Laiku Judesio, Smūgio Pavojaus,Istorijos Įrašas

Pagal Moes

Pagrindinės Savybės:

1.Tuya Smart ZigBee Vibracijos Judesio Jutiklis:A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra būtina dirbti su vibracijos daviklis,taip pat įvairių ZigBee smart produktų,kuris pasirodė esąs tilto ir kontrolės centras smart namus ir vaidina nepakeičiamas vaidmenį visiems ZigBee produktų ir supranta visas protingas pastangas susieti savo namus.Tiesiog pridėti jutiklį į ZigBee hub pridėjus hub į Smart Gyvenimas/Tuya App.(Pastaba:Tuya ZigBee centru yra labai rekomenduojama, kaip kiti centrai, kuriuose jos suderinamumo)

2.Realaus laiko Nuotolinis Stebėjimas:kada ir kur jūs esate, kai vibracijos jutiklis aptinka šoko ar judesio, jums bus gauti tiesioginio pranešimo išmaniųjų telefonų Tuya Smart Gyvenimą Programą, kaip realiuoju laiku stebėti.Išlaikyti jūsų namuose saugus visą laiką.Kai yra šokas aptiko, jutiklis būtų "flash" kaip raudonas simbolis.

3. Vibracijos Perspėjimo ir senkančios Baterijos pavojaus Signalas:Įgalinkite šią funkciją įspėjimų dėl vibracijos ir maža baterija Tuya Smart App stebėti savo namų saugumo tikra prasme.2 baterijų varomas itin ilgo laukimo ir mažas energijos suvartojimas.

4. Jautrumas Nustatyti Galima:Nustatyti jautrumą su platų App savo reikia tiek Mažas-Didelis;su istorija įrašyti palaiko tiksliau stebėti savo namo būklės ir pusvalandį atnaujinimo dažnį.

5.Pažangi Jungtis Signalizacija su Daugiau Jutikliai:Kai aptinka judesį,vibracijos,lašas,šviesos įsijungia automatiškai, pažangaus automatikos;ar net sumaniai susieti savo smart užuolaidų jungiklis atidarymo užuolaidos, kai aptinka vibracija;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Produkto Specifikacijos:

Darbinė įtampa:DC 3V

Budėjimo srovė:≤10uA

Aliarmo srovė:≤20 ma

Komunikacijos:ZigBee

Perdavimo atstumas:10-30 metrų(jokių kliūčių uždaras)

LED indikatorius:TAIP

Įrengimas:3 M lipnia juosta arba varžtas

Baterija 1,5 V AAA sausą tešlą*2

Darbinė temperatūra:-10℃~50℃

Darbo drėgnumas:≤95% (be kondensacijos)

Atnaujinimo dažnumas:pusvalandį

Pakavimo Sąrašas:

Vibracijos jutiklis*1

Naudotojo vadovas*1

1,5 V AAA tešlą*2(pasirinktinai)

sku: a224836

Žymos: smart vibracijos jutiklis detekcijos

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Greitai pristatytas produktas, 8 dienos 30-antra įrengimas Veikia labai gerai

avatar

perfec5

avatar

viskas Ok

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…