Švitriniu popieriumi Mašina 12000RPM Pneumatinis Šlifuoklis, Šlifavimo, Poliravimo Rinkinys su Vakuumo Funkcija Stačiakampio formos Oro Poliruoti, Malūnas Automobilį

0 Reitingai
€60.73 €92.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Automobilių Dažų Purkštuvu Glaisto Šlifuoklis 12000RPM Pneumatinis Šlifuoklis, Šlifavimo, Poliravimo Rinkinys su Vakuumo Funkcija, Pneumatinis Šlifuoklis/Ekscentriškas Polisher Daugiafunkcinis elektriniai Įrankiai

Ypatybė:

1. Didelės Spartos ir Galingas Šlifavimo: Šis pneumatiniai sausas malūnėlis turi didelio greičio rotacinis, kuris suteikia galingas šlifavimo, todėl idealiai tinka spręsti sudėtingus darbo vietų.

2. Įrengta Dulkių Surinkimo Funkcija: automobilių dažų purkštuvu glaisto šlifuoklis įrengtas su dulkių surinkimo funkcija saugaus ir ekologiško vartojimo, užtikrinti, jokių kenksmingų dulkių dalelės yra išleidžiami į orą.

3. Platus Naudojimas : Su savo universalus funkcionalumas, tai švitriniu popieriumi mašina galima naudoti įvairias programas, įskaitant šlifavimo, rūdžių šalinimas, poliravimas, ir daugiau.

4. Plokštė Slėgio Jungiklio plokštė slėgio jungiklis leidžia lengvai valdyti prietaisą, tiesiog paspauskite žemyn mygtuką, norėdami pradėti šlifavimo.

5. Kokybiškos Medžiagos : Pagaminti su aukščiausios medžiagų ir išskirtinį kūrinys, šis pneumatinis šlifuoklis, šlifavimo, poliravimo rinkinį, yra patvarus ir pastatytas paskutinis, net intensyviai naudojant.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Kampas Polisher

Modelio Numeris: Pneumatiniai Sausas Malūnėlis

Svoris: 1400 g

Be apkrovos greitis: 12000RPM

Ekscentriškas atstumas: 3mm

Oro įsiurbimo diametras: 1/4 colio

Oro sąnaudos: 0.38/0.43 (m3/min)

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės dydis: apie 330x215x105mm/12.99x8.46x4.13inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Pneumatinės Sausas Malūnėlis

sku: a148543

Prekės Pavadinimas alloet
Modelio Numeris Pneumatiniai Sausas Malūnėlis
Svoris 1400 g
Kilmės Žemyninė Kinija
Matmenys 330*215*105mm
Tipas Kampas Polisher
Be Apkrovos Greitis 12000RPM

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…