YXS-808 Elektrostatinių Miltelių Purškimo Pistoletas, Taurė Tipo Bandymas Purškimo Mašina, Plastikiniai Miltelių Purškimo Įrangos Tikrinimo

0 Reitingai
€982.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

YXS-808 Elektrostatinių Miltelių Purškimo Pistoletas, Taurė Tipo Bandymas Purškimo Mašina, Plastikiniai Miltelių Purškimo Įrangos Tikrinimo

Pavadinimas: Eksperimentinis purškimo mašina

Modelis: YXS-808

Įtampa: 220V-240V

Galia: 40W

Išėjimo įtampa: 0-80KV

Maksimali išėjimo srovė: 200uA

Solenoidinis vožtuvas įtampa: AC 220V

Pakuotės dydis: 45*35*35CM

Svoris: 13KG

Pastaba: Kai paketas atvykus į papročius, savo šalį, turite mokėti mokesčius ir pasiimti pakuotėje.Mes nesame atsakingi mokėti muitus ir importo mokesčių!Jei jums yra atokioje vietovėje, jums reikia papildomai sumokėti $40 atokiose vietovėse!

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.Zh

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

sku: a152034

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudojimas Renovacija Komanda
gaminio numeris GZ2205B
Modelio Numeris Eksperimentinių purškimo mašina
Prašymas Dažų Purškimo Pistoletas
Tipas Aukšto Slėgio Pistoletas
Įtampa 220V-240V
Pavadinimas Eksperimentinių purškimo mašina
Maksimali išėjimo srovė 200uA
Išėjimo įtampa 0-80KV
Modelis YXS-808
Maitinimo Tipas Elektrinis
Galia 40W
Prekės Pavadinimas LZHZXY
Pašarų Tipas Spaudimas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…