1 Pora Kalnai, Lipdukai, Decal, Automobilių Kėbulo Durų Pusėje Auto Sniego Kalnai Grafinis Vinilo Decal Dekoracija VISUREIGIS Sunkvežimis

0 Reitingai
€12.21 €16.28

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Kalnų miškų totem lipdukas tinka visoms automobilių kėbulo apdaila, žibintai, dangtis, bagažinė, motociklų ir mopedų, Kad jūsų kelionė būtų unikalus.

Pagamintas iš aukštos kokybės vinilo lipnios ypatybės.Produkto neblunka, yra atsparus vandeniui, nesumažina, ir gali papuošti automobiliai ilgą laiką.Net vėjas ir lietus neturi įtakos.

Kalnų ir miškų grafinis lipdukai suteikia stilingas papuošalų už jūsų automobilį ir atlikti jūsų automobilio pilnas žavesio ir įspūdingas.

Automobilio pusėje sijonas lipdukų komplektas tinka bet kokios automobilį, džipą, sunkvežimių, RV, VISUREIGIS, stovyklautojas priekabos ir kt.Prašome įsitikinkite, kad patikrinti, ar produkto dydį tinka jūsų transporto priemonės prieš perkant.

Ateiti su klijais ant nugaros, tiesiog nulupkite ir klijuoti.pašalinti be likutinės ir žalą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:PVC

Spalva:Juoda,Balta neprivaloma

Pakuotės dydis:35x3x2cm

Pakuotės svoris:150g

Paketų sąrašo:

1 Pora Automobilių Lipdukas

Mes paramos lašas laivybos paslaugų lašas siuntėjas klientas.

Beje,jei jums patinka mūsų parduotuvėje,Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės,Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

sku: a9895

Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Tipas Lipdukai
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…