4pcs/8pcs lauko kempingas nešiojamų pagalbos vienkartiniai vemti krepšiai tualetą krepšiai 700ml vyrų, moterų ir vaikų edc

0 Reitingai
€24.70 €54.89

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4pcs/8pcs lauko kempingas nešiojamų pagalbos vienkartiniai vemti krepšiai tualetą krepšiai 700ml vyrų, moterų ir vaikų edc

Funkcijos.

1. Lengva nešiotis.

Šlapimo maišelis gali būti sulankstyti į mažą dydį, mažas ir lengvas, lengva nešti, vienkartiniai, švarus ir higieniškas.

2. Bekvapiai.

Viduje vystyklų krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės SAP medžiagos, kuri gali greitai virsti klijai valstybės gavęs skystis, bekvapiai ir nepralaidi vandeniui.

3. unisex įėjimo.

Vystyklų krepšys yra skirtas specialus didelę burną įleidimo, kad yra unisex.Įleidimo yra pagamintas iš aukštos kokybės IXPE medžiaga, kuri yra minkšta ir patogi naudoti.

4. Didelės talpos ir airtightness.

Didelė talpa 700ml šlapimo maišelis gali patenkinti šlapimo poreikius dauguma žmonių.Antspaudas juostelės dizainas gali veiksmingai užkirsti kelią šlapimo nutekėjimo problemas.

5. Taikymo sritis.

Šlapimo maišelis yra plačiai naudojamas vietose, kur reguliariai tualetai yra ne iš karto galima, žygiai keliones spūstyse ir yra taip pat labai tinka pacientams, nėščioms moterims.

6. Specifikacijas.

Kiekis: 4pcs / 8pcs

Talpa: 700ml

sku: a9872

Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis S
Tipas Kišenė, Multi Įrankiai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…