Įkrovimo Kempingas LED Žibintai Nešiojamų Avarinės Lemputės Šviesos USB Pastatytas Baterija Ryškus Žibintuvėlis, Lauko Žibintai su Kabliu

0 Reitingai
€3.95 €6.59

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kempingas Šviesos USB Įkraunamas LED Lemputė 3 Apšvietimo Režimus Kabinti Palapinė Šviesos Nešiojamų Avarinė Lemputė Sodo Lauko

1.Plačiai naudojamas: Daug pritemdomi kabo LED žibintai suteikti šiltas, šviesus kempingas žibintai jūsų lauko renginių!Leiskite jam būti įkraunamas Led šviesos jūsų kiemas/sodas/terasa/balkonas/sodas/grilis ar gimtadienio atnaujinti savo lauko atmosferą.

2.3 DARBO REŽIMAI: Ši priemoka pritemdomi įkraunamas LED lemputės bus nustatyti jo ryškumą, pagal jūsų poreikius, su 3 skirtingų apšvietimo režimai.Pasirinkti iš didelio šviesos, vidutinės trukmės šviesos, mažai šviesos, greitai strobe ar mažai strobe, kad tiktų jums bet kada ir bet kur.

3. Energijos taupymo: Pagamintas iš tvirto ABS, tai suteikia jums su net šviesos per nuolatinę srovę.Jis gali būti nuostabi šviesa per 2-5 valandas, įkraunama per USB.Imti ji, kaip dažnai, kaip jums reikia, ir mėgautis savo įkvepiantis apšvietimas ilgai!

4.LENGVA NEŠTI: Kompaktiškas žibinto kaip šviesos yra lengva nešiotis, tai pritemdomi LED žibintų tavęs ir nebereikia atlikti baterijas bet kur, kur yra didžiulis palengvėjimas!

sku: a91687

Žymos: įkrovimo bet kur portable led, įkrovimo nešiojamų apšvietimas

Elemento Tipas Nešiojamų Akiratyje
Prekės Pavadinimas Heptay
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…