2 Pack Dviračio Žibintas Įkraunamas Dviračių Žibintai, Nustatyti Dviračių Kelių Dviratį Priekinis Žibintas -Q2

0 Reitingai
€9.42 €12.56

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

DIDELIO RYŠKUMO IR MULTI-ŠVIESOS REŽIMAS - Kiekvienas dviratis šviesa yra sukurta su 2 pagrindiniais Led arba 1 nepriklausomos LED, kontroliuojama nepriklausomų jungikliai, kuris gali būti naudojamas atskirai arba kartu pagal savo poreikius.

IPX6 VANDENIUI - Su IPX6 vandeniui reitingų, tai dviračių šviesos rinkinys bus gerai dirbti, lietaus ar rūkas dienas, leidžia jums mėgautis savo važiavimo.USB prievadas yra įrengta vandeniui atsparus silikoninis dangtelis, kuris gali efektyviai blokuoti vandens ir pratęsti jos tarnavimo laiką.

LENGVA ĮDIEGTI - LED dviračio žibintas, galima sumontuoti plikomis rankomis be pagalbos ir kitų priemonių, net vaikai. 4 paprastus veiksmus - sudėti ant sagties pridėti prie rankenos ir pasiimkite jį į reikiamą skylę, jūs galite reguliuoti horizontaliai arba vertikaliai atitinkamai.

KELI NAUDOJA - Su super šviesus žibintas, dviračio šviesos gali būti naudojamos ne tik jojimo dėl techninių takai arba nelygių kelių, bet taip pat, kaip pagalbos žibintuvėlis per žygius, kempingas ar užklasinė veikla.Laikymas jums saugiai bet kokioje aplinkoje, kuri reikalauja apšvietimas yra labai svarbus.

Tipas:Q2 / Q3

spalva:Juoda

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

2 x Dviračio šviesos

2 x USB kabelis

2 x Dirželiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: a87881

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris IPX6 Vandeniui Priekyje Ir gale Dviratis užpakalinis žibintas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…