Naizaiga 100 Merino šukuotinių skalbti mašinoje mercerized vilnos lieknėjimo beisbolo apykakle ilgomis rankovėmis megztinis JSNH2

0 Reitingai
€63.50 €80.38

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

16, segtukai, 48s vilnos susagstomi megztiniai

Medžiaga : 99.9999999% šukuotinių vilnų

Svoris: 237g-247g/vnt

spalva : 2 spalva

Sezonas: pavasarį, rudenį, žiemą

Siūlai šią suknelę 90s superfine Australijos merino vilnos, kuri yra naujo tipo mašina galima skalbti vilnos nuo Naujų Australijos Grupės.Jūs neturite nerimauti apie drabužius yra deformuotas, spalvą ar nyksta (vandens temperatūra turi būti kontroliuojama žemiau 35° c, įdėti megztinį į skalbimo maišelį, įtraukti profesinės plovikliu, pasirinkti vilnos įrankių plovimo, ne sauso, ir reikia nustatyti butas išdžiūti).

Savybės grynos vilnos audinio:

1. 100% vilna sudėtis, minkšta ir elastinga, įmonė, įstaiga, ne kieta, ne supuvę.Yra tam tikra prasme, riebalų, gryna spalva, natūralus ir švelnus blizgesys.Šukuotinių ranka, dažniausiai yra plonas ir vidutinio dydžio, su glotnus ir lygus paviršius, švelnus ir subtilus tekstūros, aiškios linijos ir gerai išmušti.Dauguma vilnonių tipai yra vidutinio storio ir storas, su minkšta danga, purus arba tankios tekstūros ir šiltas) ir daug jaučiasi.Grynos vilnos audinys yra iš esmės be raukšlių po suėmimo ir pigesniu su rankomis, ir net jei ten yra šiek tiek raukšles, jis gali būti pašalintas per trumpą laiką, ir tai bus greitai atsigauti būti plokščias.

2. Vilna ir poliesterio mišraus audinio, trūksta minkštas blizgesys, ir ranka, jaučiu, yra tarp grynos vilnos audinio ir poliesterio, vilnos-kaip audinys.Jis yra standus, kabančios, ir kūnas yra šiek tiek standus, ir tai tampa akivaizdu, padidinti poliesterio turinio.Raukšlių atsparumas yra geriau nei grynos vilnos audiniai; vilna ir akrilas maišyti audiniai turi gerą vilnos jaustis, drūtas paviršiaus ir minkštos tekstūros.Raukšlių varža yra vidutinė, nėra pakankamai apmušalas; vilnos ir nailono maišyti audiniai jaustis šiek tiek standus ir turi gerą raukšlių pasipriešinimo.Tekstūra vilna yra ne taip gerai, kaip kad iš vilnos, akrilo audinys; vilnos ir viskozės mišraus audinio, turi nuobodu blizgesys, atsparumas nėra pakankamai gera, ir ji yra lengvai raukšlių.Šukuotinių tipo, turi minkštą pojūtį, pavyzdžiui, medvilnės.Vilnonių tipo minkšti, laisvi, ne traškus pakankamai.

3. Grynos vilnos audiniai, dažniausiai su vilna kiekis yra apie 95%.Savybės grynos vilnos audiniai yra, kad audiniai yra labiau subtilus, minkštas ir high-end.Tačiau, palyginti su kitomis audiniai su mažai vilnos kiekis, grynos vilnos audiniai yra labiau varginantis rūpintis, ir, antra, jie yra mažiau dilimui ir raukšlių ir anti-pilling.Savybės vilnos drabužius, kad jie yra daug baltymų, ir jie jaučiasi sklandžiai ir sklandžiai liesti.Po to švelniai sugriebti audinio, ji greitai grįžta į savo pradinę formą, ir audinys turi tam tikrą atminties galimybes.Puikiai, nėra lengva gauti purvinas, lengva valyti.

Skalbimo dėmesį

1. Temperatūros, plovimo vanduo yra geriausias esant 35 °.Spaudimo švelniai, o skalbimo, netrinkite, minkyti, pasukti, ir stenkitės nenaudoti skalbimo mašina.

2. Naudoti aukšto lygio neutralius ploviklius, kai tik įmanoma.Kai skalbimo, nereikia įdėti per mažai plovikliu, per mažai ploviklio negali padaryti megztinis gera, ir jis bus trauktis megztinis.Santykis vandens su plovikliu, 100: 3

3. Po skalbimo vilnonis megztinis, suvyniokite jį į audinį.Išspausti iš vandens ir naudojimo sausinimo mašina drėgmę.Tačiau vilnonis megztinis turėtų būti suvynioti į rankšluostį ir įdėti į dehidratuojant mašina.

3. Po plovimo ir dehidratuojant, megztinis turėtų būti džiovinami vėdinamoje vietoje, ir neturėtų būti pakabinti ir atskleidė, kad išvengti deformacijos megztinis.

Normalu, kad pilling gali atsirasti megztiniai.Stenkitės išvengti trinties su kietais objektais, kai dėvėti.Pilling neturės įtakos dėvėti gyvenimo megztiniai.Jei reikia, kirpti su kamuoliu skustuvas.

Vitrina Modelį ir Produkto

Ji turi būti išplauti ir išdžiovinti prieš sandėliavimo, sulankstyti į maišus ir paguldytas.Nepamirškite pakabinti jį, kad išvengti deformacijos.Negalima maišyti su kitais vaistais tame pačiame maišelyje.Laikyti atokiau nuo šviesos, vėdinimo ir sausoje vietoje.Griežtai draudžiama susisiekti su mothproof agentas megztinis.

Megztiniai yra geriausias sausas valymas.Jei yra rankų plovimo ženklo, tai reiškia, kad galite naudoti šiltą vandenį iki 40°C ir specialių ploviklių.Savo ruožtu, į drabužių išorę, įsiurbti juos visiškai ištirps ploviklis penkių minučių, lėtai išspausti drabužius, kol jie yra mirkomi, netrinkite.Nuplaukite šiltu vandeniu pirmąjį, tuomet šaltu vandeniu, kol automatiškai.Prieš skalbiant megztinis, sulenkite lengvai prarasti rankogaliai ir hem į vidų, mygtuką, marškinius, ir tada pasukite džemperis viduje iš plauti.Kai skalbimo mašina, įdėti megztinį, skalbimo maišelis ir tada įdėkite jį į skalbimo mašiną.Kai skalbimo, įpilama truputį acto į šiltą vandenį, kad išvengti drabužius iš tampa pasenusi.Megztiniai turėtų pabandyti išvengti dehidratacijos su dehydrator, ir, jei reikia, jie turėtų būti tik trisdešimt sekundžių, į vieną minutę.Į plauti drabužius gali būti taikomas sausu rankšluosčiu, susukti kartu ir drėgmės perteklių iš megztinis galima sugerti rankšluosčiu.Kai džiovinimo, patartina nustatyti drabužių butas išdžiūti iki 80% sauso, tada wrap rankovėmis su ju maišelį, pakabinti juos ant bambuko polių išdžiūti.Vengti sąlyčio su stiprios saulės šviesos, kitaip jis bus sugadinti molekulinę plaukų struktūrą.Kai megztinis yra ištemptas ir net po skalbimo, jis gali būti grąžintas į pradinę formą purškiant ji su geležies.

sku: a87486

Žymos: šukuotinių mašina

Prekės Pavadinimas Naizaiga
Storis STANDARTAS
Verpalų Storis Bauda siūlų
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Tinka Tipas Regulai Tinka
Uždaryti Tipas Viena Breasted
CN Zhejiang
Modelis SLIM
Medžiagos procentinė dalis 95% virš
Drabužių Ilgis Reguliariai
Elastingumas Vidutinio Strecth
Lytis MOTERIS
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Vilna
Apdaila Nėra
Modelio Tipas Kietas
Kilmės Žemyninė Kinija
Sezonas Ruduo/Žiema
Modelio Numeris S M L
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Apykaklės Polo apykakle
Medžiagos Sudėtis 100% Vilna
Stilius Atsitiktinis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…