COB Magnetinio Darbo Žibintas Įkraunamas Nešiojamas Žibintuvėlis Kempingas Žibintų Lankstymo Avariniai Žibintai su Energijos Rodomas Lauko

1 Reitingai
€10.56 €22.00

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

COB Įkraunamas Magnetiniu Darbą Šviesos Nešiojamas Žibintuvėlis Kempingas Žibintų Lankstymo Avariniai Žibintai su Energijos Rodomas Lauko

Ypatybė:

1. Pagrindinis šviesos T6 stiprios šviesos viko, high-power) ilgo nuotolio.

2. COB didelio ryškumo šoninis apšvietimas, šoninės šviesos skydas suteikia didelės erdvės plataus kampo diapazonas apšvietimas, kuris gali pakeisti kempingas šviesos potvynis šviesa/kupolo žibintas/darbo šviesos.

3. USB greito įkrovimo lizdas, keturi-tinklelis maitinimo indikatorius, greitas įkrovimas, ir energijos naudojimas yra aišku iš pirmo žvilgsnio.

4. Atgal įrengtas galingas magnetas funkcija, kuri gali būti adsorbuoti geležies metalinių objektų, tuo bus, ir gali būti reguliuojamas iš kelių kampų, atlaisvinti rankas, bet kada, bet kur.

5. Sulankstomas laikiklis, 170°, sulankstomas laikiklis, multi-segmentų padėties nustatymo kaulai, reguliuojamas šviesos kampas paskirties, tinka įvairių šviesos aplinkoje.

6. Nešiojamų kablio užraktas, užraktas kablys dizainas, kabinti ant juosmens, lengvai prieinamos techninės priežiūros operacijas, patogiau nešti, ir išvengti nuostolių.

7. Universalus laikiklis skyles su varžtų skylės apačioje, kuris gali būti prijungtas prie labai bendro laikiklis įrangos, pavyzdžiui, trikojis laikikliai, žvejybos kėdės atramų ir įdėkite juostos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Lauko Daugiafunkcinis Lankstymo Kempingas Žibintai Įkrovimo Priežiūros Šviesos Kontrolės Lemputės Laikikliai Darbas Žibintai Avariniai Žibintai

Modelis: W560 mažas, W559 didelis

Medžiaga: ABC+Nailonas

Dydis: apie 124*55*40mm/4.88*2.17*1.57 colių (W559 didelis), apie 110*45*30mm/4.33*1.77*1.18 colių (W560 mažas)

Lemputė karoliukai: šviesa T6 + pagrindinis šviesos COB

Įtampa: 5V

Pareigos: šviesa + pagrindinis šviesos (stiprus šviesos + raudona šviesa + raudona mirksi), atgal, kablys, atgal magnetas

Baterija: 18650 (1800mAh)

Svoris: apie 207g (W559 didelis), apie 135g (W560 mažas)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1*Lankstymo Kempingas Lempa

sku: a84243

Lemputė Karoliukai šviesa + pagrindinis šviesos COB
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Funkcija Savigynos, Sunku Šviesos
Elemento Tipas Žibintai
Svoris about 207g (W559 large), about 135g (W560 small)
Židinio Nuotolis Reguliuojamas
Galia Magnetic
Medžiaga ABC+Nailonas
Blykstės Tipas Lauko
Įtampa 5V
Sertifikavimo BMK, ROHS
Funkcija 1 Galingas Žibintuvėlis
Korpuso Medžiaga ABS
Paramos Dimeris 2-4 failų
Prekės Pavadinimas HOSPORT
Kilmės Žemyninė Kinija
3 funkcija Didelės galios įkraunamas led žibintuvėlis
Modelis W560 mažas, W559 didelis
Modelio Numeris Magnetinio Darbo Lemputė
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įkroviklis Įkrovimo
2 funkcija įkraunamas žibintuvėlis
Baterija 18650 (1800mAh)
atsparus vandeniui Taip

Klientų Q & A

avatar

Žibintuvėlis yra prasta ir aš nerekomenduojame pirkti. Ji ima apie 3 valandas (yra ir tam tikro krūvio indikatorius), bet tai stipri šviesa tik šviečia apie 20 minučių, todėl jis nėra tinkamas darbas. Ir šio pirkimo pisses me off, nes tai buvo gana brangus žibintuvėlis, kuris tinka tik auka, kai kažkas nukrenta ant grindų. Be to, Allegro yra ta pati kaina, kaip ir čia, tačiau dėl Allegro galite grįžti jis tiesiog patinka. Aš pirkti Europos ir aš rekomenduoju jums taip pat. Vienintelis Pliusas yra labai greita siunta, bet tai jau pagirti vežėjas, ne Kinietiška pigi, ir ne darbo dalykų.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…