Klasikinis Kietas Pilka Lauko Medžio Masyvo Adirondack Kėdė Sodo Kėdė

0 Reitingai
€126.55 €142.18

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Klasikinis Kietas Pilka Lauko Medžio Masyvo Adirondack Kėdė Sodo Kėdė

Apima: Vienas (1) Adirondack Kėdė

Medžiaga: Faux Medienos

Keli Spalvų Variantai

Asamblėjos Reikia

Matmenys: 33.00 cm gylio x 27.00 cm pločio x 35.75 colių aukštos

Sėdynės Matmenys: 17.50 cm gylio x 19.75 cm pločio x 14.50 colių aukštos

Rankos Aukštis: 21.25 cm

Svoris Talpa: 400 svarų Specifikacijos

ASAMBLĖJOS REIKIA: Kai kurie asamblėjos reikalinga ši kėdė.Visus nurodymus ir priemones, reikalingas surinkimas yra įtrauktos.

MATMENYS: Pasirinkite priedą, kuris yra puikus dydžio už jus ir jūsų baldų.Tai Adirondack kėdė yra 27.00" W x 33.00" D x 35.75" H. Jums bus meilė, kaip daug savo vietos gali transformuoti su paprastu to, šis žavus, kėdės.

TRADICINIS SKERSINIAI: Mūsų pirmininkas funkcijos tradicinių dengtą krėslų, charakteristika Adirondack dizainas.Tai suteikia nuostabiai kaimiškas manote, kad jūsų dekoro ir tuo pačiu leidžia orui cirkuliuoti ir taip pat vėdinti kūno šilumos.

DIRBTINIAIS MEDIENOS: Naudojant medienos kompozitus, kuris apima šildomos derva-ilgaamžiškumas ir atsparumas oro sąlygoms.Ši medžiaga suteikia išvaizdą, gražaus medžio išvaizdą be didelės priežiūros.

PEREINAMOJO laikotarpio: pereinamojo laikotarpio stilius Adirondack kėdė įsitikinkite, kad suteikti savo lauko erdvę, modernią išvaizdą su kaimiškas įtakos, kad bus rungtynės susilieja su bet kokio susitarimo, šiuo metu turite.Su žavinga virbas dizainas ir aptakus linijos, ši kėdė suteiks jūsų kieme akimirksniu atnaujinti stilių ir komfortą.

Atsiskaityti grįžti į kėdę, kad duoda savo lauko erdvę, tiek išskirtinį komfortą ir žavus stilius ir yra tikrai įspūdį jums ir jūsų svečiams.Pagamintas su oro sąlygoms atsparios medžio kompozito, mūsų Adirondack kėdė atneša gražus kaimiškas įtaką jūsų kieme ar terasoje ir viršūnes jį su aptakus šiuolaikinė apdaila.Šis iconic struktūra siūlo patogius giliai krėslų ir gražus virbas skydinių, todėl jis puikiai tinka bet kokio aikštelę, terasą, arba prie baseino relaksacijos sukurti žavinga vietos visiems patiks.

sku: a82749

Kilmės Žemyninė Kinija
Su Turėklai Taip
Stilius Sulankstomoji Kėdė
Išvaizda Modernus Stilius
Bendro Naudojimo Lauko Baldai
Konkrečias Naudojimo Paplūdimio Kėdės

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…