Lėlių Kūdikių Valgomojo Kėdę, Modelis Miniatiūriniai Highchair Mergaitėms Apsimesti, Virtuvės Baldai Žaislas 1:12 "PASIDARYK pats" už Lėlių Hous

0 Reitingai
€5.67 €11.56

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

Realus Highchair Mini Lėlių Baldai Žaislas: Natūralios medienos miniatiūriniai highchair žaislas, kaip 1:12 masto atkurti nekilnojamojo tie, super tikroviškas ir tinka dekoravimo, lėlių namelio ar kaip Lėlės priedai.

Saugos Medžiaga: Pagaminti kvalifikacijos gamtos originalios medienos , netoksiškas su projekto, be šerpetų, dėvėti, atsparus, kuri yra saugos ir patvarus, bei papuošti savo lėlių namelis.

Mini Baby Valgomojo Kėdė "PASIDARYK pats" Lėlių namelis: apsimesti, Kad žaislas Valgomojo kėdė su visiškai skalę dubliuoti, vaikų, Valgomojo kėdės, taip pat galėtų suderinti įvairių stilių lėlių namelio baldai ir nėra lengva išnyks, skatinti paaugliams "pasidaryk pats" savo lėlių, papuošti ir kurti savo lėlių, naudoti savo vaizduotę & kūrimą, skatinti jų rankų judesių koordinavimą ir "PASIDARYK pats" ranka galimybes.

Žaislo Modelis: Tai tik žaislas modelis, negalima naudoti kaip nekilnojamojo highchair, prašome taip pat atkreipti dėmesį ir neleisti vaikams valgyti ar bet sužeisti, per klaidą.

Platus Pritaikymas: Tinka Lėlių papuošalų, o taip pat puikus pasirinkimas "PASIDARYK pats " lėlių namelis", pritaikytas "playhouse priedai, vaikų darželis, rankų darbo, samanų micro kraštovaizdžio, sultingi kraštovaizdžio, už Doll house priedai, vandenyno butelis star butelis "pasidaryk pats" medžiaga, telefono ATVEJU PASIDARYK pats apdailos, scenos dekoracija, desktop mini ornamentas, ir kt.

už IDEALI Dovana: mastelis mini Highchair tinka vaikams ar suaugusiems, kaip gimtadienio dovana, Kalėdų dovana, kuri tinka vaikai, paaugliai, merginos ir hobis, kolektoriai, ir puikiai tinka smėlio lentelėje modelio scenos išdėstymas.

Techniniai duomenys:

Produkto Matmenys: apytiksl. 5.2 x 5.5 x 9.7 cm/2.04 x 2.16 x 3.už colių

Medžiaga: Mediena

Grynasis Svoris: apytiksl. 35g/0.07 kg

Komplektą Sudaro:

1 x Miniatiūriniai Lėlių Highchair Modelis Žaislas

Pastaba:

Įspėjimas: Tai yra mažos ir reikia atkreipti dėmesį į prarijus pavojus.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: a8182

Rekomenduojame Amžius 12+y
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…