LED Saulės Žvakė Elektroninių Apvali Žvakė Lauko, Sodo Vandeniui Maža Žvakė LED Saulės Šviesos Kalėdinė Dekoracija

2 Reitingai
€5.47

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Pavadinimas: Saulės Elektroninė Žvakė

Gaminio dydis: 5.2*5.8 cm

Vidinės dėžutės dydis: 16*10.5*6.5

Produkto Svoris: bendras Grynasis Svoris: 29g 6 Pack Bruto Svoris: 220g

Prekės numeris: SOL-10

Gaminio spalva: geltona flash arba šiltai balta flash

Baterija Specifikacijos: 3A.300MA.1.2 v

Žvakė laikas: 1-3 metai (normalaus naudojimo)

Naudojimas: dervos, keramikos amatai, vario, geležies, medžio, bambuko amatų, religija ir kt.

Tipas: mirksintis šviesos

Produkto aprašymas

1. Nėra dūmų, nėra ugnies, nėra šilumos, nėra smogo, žalia ir aplinkos apsaugos.Tai puikus pasirinkimas, lauko ir vidaus, pilna romantiška atmosfera apšvietimas.

2. Atidarymo ir uždarymo bazė yra patogus jums valdyti ir naudoti.

3. Tai lengva atidaryti ir uždaryti.Jungiklis skirtas puse dydžio mūsų rodomojo piršto, todėl jį lengva ir patogu įjungti ir išjungti

4. Jis yra naudojamas apšvietimas naktį, ir jis taip pat tinka kitų papuošalų.

5. Saugus ir neišsenkantis.

6. Kiekviena elektroninė žvakė yra NiMH baterijos

7. Apsaugoti aplinką ir padaryti daug barų, viešbučiai ir lauko veikla taptų tobulas!

8. Puikiai tinka naudoti lauko sąlygomis!Baseinai, paplūdimiai, kalvos, kempingas, baseinai!

9. Magija, naujų, kūrybiškų, kad jūsų kambario apdaila pilna saldus ir romantiška atmosfera!

【ĮKRAUNAMAS SAULĖS energija VAROMAS LAUKO ARBATA ŽIBINTAI】Kiekvieną saulės energijos varomas LED žvakė ateina su 300mA AAA daugkartinio įkrovimo baterija gali būti visiškai įkrauta pagal tiesioginių saulės spindulių, 8 valandų.Tada ilgalaikį elektros votive žvakės suteiks jums 8 valandų nepertraukiamo apšvietimas.Baterija varomas LED saulės žvakės yra daugkartinio naudojimo ir sutaupyti pinigų.PASTABA: Prašome įjunkite, žvakės, prieš įkraudami.

【AUTOMATINĖ SUTEMŲ IKI AUŠROS JUTIKLIS】Dydis: 2 coliai diamiter x 2.3 colių aukščio.Saulės led flameless mirgėjimas tealight ateiti su sutemų iki aušros automatinis jutiklis, kuris automatiškai įsijungia vos tik sutemus išorės ir išsijungia dieną arba šviesus plotas.Šių baterijomis, saulės votive žvakės idealiai tinka lauko sodas, kiemas, terasa, tvora, grilis, vestuves, jubiliejus, Helovinas, kalėdos, Kalėdų dekoracijos.

【LAUKO VANDENIUI IP65 LED ARBATOS ŽVAKĖS】saulės žvakės lauko vandeniui, yra pagaminta iš aukštos kokybės plastikas, plastiko medžiagos, kuri yra realūs ir oro sąlygoms.Ne daugiau nerimauti, lyja, sninga, ar vasaros karščio, elektroninių flameless mirgėjimas votive žvakės puikiai tinka lauko terasoje furnature, veranda, denio, lentelės viršuje, balkonas, medžio, baras prie baseino dekoras ir kt.

【UNIVERSALUS LAUKO SAULĖS ŽVAKĖ】, Kad electrontic led saulės arbata žibintai, žvakės, yra lauko vandeniui ir gali būti didelis uraganas, dekoratyviniai žibintai, mason indai, mažą stiklinį rutulį, kaimiškas metalo žvakių laikiklis.Jie bus sukurti naujieną ir romantišką atmosferą apšvietimas iki jūsų įėjimo tako ir važiuojamosios kelio dalies.Šie elektriniai flameless netikrą žvakės urmu yra ideali už pavėsinė, vejos, sodo, kelyje, kieme, paplūdimys, kempingas palapinė dekoracijas.

【PATIKIMAS NAUDOTI】Nėra dūmų, nėra ugnies, nėra ugnies, nėra šilumos, šių baterijomis, led arbata šviesos žvakės yra saugus ir sumažinti paslėptas problemas, kurias sukelia deginimą tradicinės žvakės, kurios gali būti taikomos aplink vaikai, vaikai, augintiniai, nesirūpindami apie gaisro susijusių nelaimingų atsitikimų.Į flameless saulės tealight žvakės urmu yra didžiūnai skubios pagalbos, kelias, laiptai, kiemas, Kalėdos, langų dekoro.

sku: a76531

Gabaritiniai Matmenys 58mm
Modelis YB001
Apsaugos laipsnis IP65
Maitinimo Šaltinis Saulės
Tipas saulės šviesos sodas
Specifikacija klasifikacija Geltona flash 5.2*5.8 cm, šiltai balta flash 5.2*5.8 cm, dėžėje 6 pakuotės
Šviesos šaltinio tipas LED
Nuolat apšvietimo laikas 6-12 valandas
Prekės Pavadinimas smvp
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo ce
saulės trukmę 8
Įtampa 1.2V
Yra Lemputės Įtraukti No

Klientų Q & A

avatar

Aš pradėjau pirkti šių mažai mirgėjimas žvakės maždaug prieš mėnesį. Tuo tarpu aš įsigijo 6pcs. Spalvų mirgėjimas šių mažai žvakių šviesos yra žavinga. Jie yra labai patvarus ir jie paskutinis.Aš įdėti juos į mason indai upcycled plastikinių butelių (konteinerius ir pan. ir aš buvo išleisti juos lauke, nes aš gavo paketą. Jie yra mano absoliutus mėgstamas :) !!!

avatar

Užsisakyti šiuos vakar, mokėti juos iki saulės šviesos, ir jie yra puikus. Aš turiu rinkinį nemato blogio, kalbėti, o blogis ir išgirsti, nei blogio statulos mano sodo. Jie puikiai atrodo naktį, bet nuotrauka yra iš dienos. Gražus, šilta šviesa, kuri atrodo kaip tikra liepsna.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…