Priekabos Kištukinis Atsparus Korozijai 7 Pin Laido Jungtis su Montavimo Dalys, Transporto priemonės elektros

0 Reitingai
€14.39 €28.79

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Priekabos Kištukinis Atsparus Korozijai 7 Pin Laido Jungtis su Montavimo Dalys, Transporto priemonės elektros

Savybės: 1. Platus Taikymas: 7 pin priekaba kištukinis sujungiklis rinkinys, plačiai naudojamas priekabas, pramoginės transporto priemonės, automobiliai ir valtys, patogu ir praktiška.

2. Puikus Medžiaga: kištukas ir lizdas yra pagaminti iš vario ir plastiko, su dideliu perdavimo efektyvumą ir atsparumą korozijai, nėra paprasta.

3. Lengva Prijungti: jungtis yra standartinis kaiščiai, kuris gali būti prijungtas prie atitinkamos vielos tiksliai, su stabilių rezultatų.

4. Kiti Priedai: Įrengtas su apkaba, tarpine ir varžtų, priekabos jungtis yra lengva įdiegti ir ardyti, turi stiprią praktiškumą.

5. Atsarginės Dalys: priekaba kištukinis turi standartines specifikacijas ir tiesiogiai gali pakeisti senas ar pažeistas kištukinis sujungiklis.

Specifikacija:

Elemento Tipas: 7 Pin Priekabos Jungtis

Ryšio Tipas: Varžto Kontaktai

Medžiaga: ABS, Vario, Geležies

Ryšio Režimas:

PIN 1: Geltona Linija (Kairėje H Krypties Indikatoriaus Lemputė), PIN 2: Mėlyna Linija (Galinis Rūko Žibintas), PIN 3: Balta Linija (Įžeminimo), PIN 4: Žalioji Linija (Teisė H Krypties Indikatoriaus Lemputė), PIN 5: Ruda Linija (Teisė H Uodegos Šviesos ir Licenciją Plokštelės Šviesos), PIN 6: Raudona Linija (Stabdžių Žibintas), PIN 7: Juoda Linija (Kairėje H Uodegos Šviesos ir Licenciją Plokštelės Šviesos)

Naudojimas: Tinka priekabų, RVs, automobilių ir valčių

Paketų Sąrašo: 1 x 7 " Pin Priekaba Kištuko 1 x 7 Pin Priekabos Lizdas 1 x Laikiklis 1 x Tarpiklis 3 x Varžtai

sku: a76055

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas DOACT

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…