Vyrai Sportbačiai 2023 Kvėpuojantis Akių Vasaros Loaferss Mados Lengvas, Minkštas Vaikščiojimo Batai Vasaros Lauko Sporto, Sveikatingumo Didelis Dydis

0 Reitingai
€10.51 €22.84

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aqua Batus neslidžiais Plaukti Beach Aqua Batai Quick Dry Kelionėse Pelkių Batai Dėvėti, atsparus Lauko Reikmenys Vyrai, Sporto Reikmenys

Ypatybė:

1. Pėsčiųjų ir Pelkių Batai: Tankus poras pašalinti tvankumas batus.Batų efektyvus vėdinimas, vaikščioti su vėjo sukurti basomis dėvėti patirtis.

2. Puikus Minkštas Lankstumas: Atnešti gerą dėvėti patirtį savo kojų.Jūs galite jaustis lengvas ir patogus, kai jūs liftas ir rudenį kiekvieną žingsnį. 360 ° laisvas sukimas, nėra privalomas, paprasta, patogu ir nemokama.

3. Padas: Pagamintas iš gumos medžiagų ir suprojektuoti su drenažo skyles apačioje, ji gali veiksmingai pašalinti vandens perteklių į batus, ir yra anti-slydimui, dilimui ir patvarus.

4. Proga: Sportiniai bateliai, tinka alpinizmas, tiekėjų, žygiai, treniruoklių, dviračių ir pan.Ne tik pora paplūdimio bateliai gali pakeisti kai kurias funkcijas, šlepetės.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Lytis: Vyrai

Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Viršutinė: sintetinės odos+audinys

Padas: Guminis padas

Spalva: Army Green, Žalia, Tamsiai Pilka, Mėlyna (pasirinktinai)

Dydis 39 40 41 42 43 44 45 46

Vidaus ilgis, MM 25.1 25.8 26.5 27.1 27.8 28.5 29.1 29.8

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 Pora x Aqua Batai

sku: a74603

Uždaryti Tipas Nėriniai-up
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis Vyrai
Lygis Praktika Naujokas
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Kvėpuojantis
Prekės Pavadinimas APWIKOGER
Padas Medžiaga Guma

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…