P3 HD 192*192pixels LED Ekranas, Patalpų, 576*576mm Liejimo Aliuminio Skydelis, P3 SMD2121 RGB Patalpų Spalvotas led Ekranas

0 Reitingai
€375.10

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mūsų Paslaugos

■ Garantija: 3 metai. ■ Pristatymas per 7 dienas. ■ 24 valandas elektronines paslaugas ir techninę pagalbą. ■ OEM&ODM, mes galime jums padėti jums sukurti ir įdėti į produktą, kad pagal jūsų reikalavimus.

P3 SMD2121 Patalpų Mirti-liejimo Aliuminio LED Ekranas Bandymas

Techniniai Parametrai

Taikymo Srityje

* Verslo Organizacijų: prekybos Centrų, didelių prekybos centrų, žvaigždė-įvertinti viešbučiai, kelionių agentūros * Finansinių Organizacijų: Bankai, draudimo įmonės, pašto skyriai, ligoninės, mokyklos * viešosiose Vietose: Metro, oro uostuose, stotyse, parkuose, parodų salės, stadionai, muziejai, komercinių pastatų, konferencijų salės * Pramogos: Kino teatrų, klubų, etapai

576x576mm liejimo aliuminio kabinetas

9pcs moduliai spintoje.Rezoliucija: 192x192dots

Vientisas Kabinetas Ryšys

■ Plonas ir lengvas,greitai išardymą. ■ Aukšto lygio apsaugą,didelį patvarumą. ■ Commomn geras,lankstus ir lengvas naudoti.

LED Ekranas Atveju

Įrengimo Būdas

Tai gali būti tvirtinamos prie sienos, pagal polių paramos gatvėje, ant pastato, arba už scenos nuoma kabinti tenkinti tokį prašymą koncertų scenos fone, renginys, paroda, live transliacijos, live meeting, banketų, pobūvių ir kt., parodyti turinį, ko tu nori, video, grafika, animacija ir kt.

Gamybos Procesas

Sujungimo sistema

Sujungti su PC kompiuteryje arba tinkle,ar galite nuotoliniu būdu valdyti su asinchroniniu sistema, Wifi kontrolės, 3G kontrolės.

Mūsų bendrovė

SZLIGHTALL Optoelektronikos Co.,LTD yra aukštųjų technologijų integruota įmonė, kuri specializuojasi plėtros, gamybos ir pardavimo LED ekranas su profesinės technikos ir plėtros komanda, mes produktas, led ekranas, led ekranas, modulio, led ekranas, kontrolės kortelės, power led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.Yra daugiau kaip 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Mūsų pažymėjimą

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotės su mediniais atveju ir skrydžio atveju, prašome patvirtinkite, kad kuris jums patinka.

Pristatymas

*Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. *Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Susisiekite Su Mumis

sku: a74004

Žymos: LED ekranas

Gyvenimo Trukmė 100000hours
LED Tipas SMD2121
Ryškumas 2000CD/kv.m.
Prekės Pavadinimas SZLIGHTALL
Garantija 3 metai
Kabineto Dydis 576X576mm
Įėjimo įtampa 110-220V
Ministrų Kabineto Nutarimu 192x192dots
Naudojimas Patalpų
Modelio Numeris P3mm
Pikselių 3mm
Skenavimo režimas 1/32Scan
Rodymo Funkcijos VIDEO
Vamzdis Chip Spalva Spalvotas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…