400 vienetų Pikachu albumo sąsiuvinis Pokemon žaisti kortelės rodyti kortelę privaloma GX VMAX EX raidžių apsauga kortelė, instrukcija katalogą

1 Reitingai
€13.33 €28.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

EVA kortelės atveju kortelės atveju žaidimo kortelės krepšys

►Medžiaga: EVA+PU (paviršiaus)+aksomo

►Dydis: 24.5*18.5*4cm

►Stilius: nailono užtrauktukas

►Viduje: palaidų lapų aparatūros clip+vidinis puslapis

►Pareigos: atsparus smūgiams, slėgiui atspari ir atspari vandeniui, lengva carrySuitable už Įvairias Kolekcines Korteles

Tinka Įvairių Kolekcines Korteles

Mūsų Kortelės Rišiklis yra suderinama su standartinio dydžio kortelės, tokios kaip Yu-Gi-Oh Kortų Žaidimas, Skylanders, Futbolo Korteles, Beisbolo Kortelės, MTG Kortų Žaidimas, olandijos Blitz Kortų Žaidimai ir kt.

Unikalus Dizainas Ir Speical Dovana

Puiki Dovana 3-8 metų amžiaus berniukai ir mergaitės.Keturi mažai cute letenas bus sugauti savo jaunų kolekcionavimo dėmesį, kai jie jį matyti, ir primena jums, kad žavinga būtybių Pokemon pasaulyje.

sku: a7393

Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)
Rekomenduojame Amžius 18+
Prekės Pavadinimas TAKARA TOMY
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

buvo labai gerai supakuoti ir žemėlapis yra taip, kaip aprašyta! deja, jie yra O žiedus, kurie nėra tikrai rekomenduoju parduotuvės korteles potencialiai lenkimo korteles, jei yra per daug kortelės saugomos, taigi keep that in mind. Patarimas pardavėjas: bandyti gauti šios pagaminti su D žiedus, yra geriau. nepriklausomai nuo žiedų, aš esu laimingas su pirkimu. Ačiū!

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…