vėliau atvykimo TeraDak LUMIN U1 MINI D2 T2 skaitmeninės transliacijos ratas modifikuotas "PASIDARYK pats" atnaujinti linijinis maitinimo šaltinis

0 Reitingai
€258.11 €303.66

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1 versija: LC-Filtro Modulis

2 versija: OCC sidabruotas sujungimo vielos

Visos nuotraukos yra paimtos natūra, nes medžiagų, įsigytų skirtingais laikotarpiais gali būti įvairių, naudojamos medžiagos pagamintos mašinos bus būti skirtingi, tačiau spektaklis yra garantuotas turi būti tos pačios arba aukštesnės.

Yra įvairių tipų linijinis maitinimo grandinių struktūros.Energijos tiekimo gaminame daugiausia tikslumo linijinis reguliuojama maitinimo šaltiniai, sudarytas iš atskirų komponentų.Produktų pardavimo bei daugelį metų, ir rezultatai nėra panaši į bendrojo LT1085CT, LT1084, LM317 ir kitų integruota įtampos reguliatoriai.

Matmenys: plotis 210MM aukštis 77MM gylis 265MM

Tai linijinis maitinimas yra specialiai sukurta neardomieji pakeisti ir atnaujinti Lumin U1 Mini, Lumin D2, ir Lumin T2 skaitmeninės transliacijos iš Honkongo.Ji tiesiogiai pakeičia originalus perjungimo maitinimo modulis, ir padidina DC12V sąsajos įvesties tiesinės elektros energijos tiekimo.Vielos naudoja 1 kv. OCC sidabruotas Liniją, pridėti vario folija vynioti, veiksmingai sumažinti trikdžius, aukštos srovės DC gryno vario auksu smeigtukai, veiksmingai sumažinti blokavimo, CNC graviravimo aliuminio plokštės sąsaja pertvara, galima atkurti bet kuriuo metu, originalus impulsinis maitinimo šaltinis.

Tinka modded modeliai apima: Lumin D2, Lumin U1 Mini, Lumin T2

Yra 2 paketus rinktis

LC-filtras paketas modulis: didelio efektyvumo stabdžių-infekcija, L -, C -, L -, C -, L -, C valdyba turi savo trijų sluoksnių filtravimo modulis, švino, naudoja 1 kv. Teflono sidabruotas viela, DC įvesties sąsaja naudoja Taivano auksu didelės srovės grynas varis auksu DC sėdynės 5.5*2.5 specifikacijos (vidaus ir Teigiamas, ir neigiamas), gali būti tiesiogiai palyginamos su mūsų linijinis maitinimo!

OCC sidabruotas nuorodą line: 1 kvadratiniai OCC sidabruotas nuorodą linija naudojama, DC įvesties sąsaja priima Taivano auksu didelės srovės grynas varis auksu DC lizdas 5.5*2.5 specifikacijos (viduje teigiamas, o ne neigiamas), kuris gali būti tiesiogiai palyginamos su mūsų linijinis maitinimo!

Vidaus naudojimui, karščiavimas, kondensatorių ir aukštos kokybės 150W žiedas galvijų transformatorius.

Naudojant dvi didelės galios garso stiprintuvo vamzdžiai rezultatų, be to, didelė srovė gali praeiti daugiau sklandžiai ir stabiliai

Paramos įvestis: AC100-240V numatytasis 220V

DC išėjimas: DC 12V @ >=10A

Šio produkto pakuotė: tiesinio galios host, 1 adapteris, kabelis, tiesinės elektros energijos konvertavimo modulis, ir maitinimo laido.

Sprendžiant iš klientų atsiliepimus, poveikis nėra blogai.Klausydamiesi muzikos, tarpinis dažnis yra pilnas, garso fonas yra švarus ir tvarkingas, ir visus aspektus, gerokai pagerėjo, ypač labiausiai akivaizdžių trūkumų muzikos gaminamas kompiuteris, naudojant impulsinis maitinimo šaltinis.Garsas yra dalinis.Šalta, sunku, trūksta jėgos, trūksta raiška, mažas, dinamiškas...ir tt...viskas labai pagerėjo.

sku: a72374

Žymos: teradak

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas GZLOZONE
Pakuotė Taip
Maksimali Galia Vienam Kanalui Virš 200W
Modelio Numeris DC-150LUMIN U1

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…