PSVANE COSSOR KT88 Vakuuminio Vamzdelio HIFI Garso Vožtuvas Elektroninių Vamzdžių Stiprintuvo Rinkinys "PASIDARYK pats" Gamykloje, Bandymas Atitiko Quad

4 Reitingai
€68.29 €384.11

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dėkojame, kad lankotės JUEQIZHE

Vakuuminio vamzdelio prekės eksporto parduotuvė

Nauja JUEQIZHE PSVANE COSSOR KT88 Vakuuminio Vamzdelio HIFI Garso Vožtuvas Elektroninių Vamzdžių Stiprintuvo Rinkinys "PASIDARYK pats" Gamykloje, Bandymas Atitiko Quad

Parduotuvė žada:

Elektroninių vamzdžių valdo mūsų parduotuvėje yra garantuotas turi būti visiškai naujas ir aukštos kokybės originali produktai originalus gamyklos, ir mes pasistengsime suteikti nemokamų endoprotezų bet kokybės problemų per vienerius metus.Visi vamzdžiai yra testuojama rungtynės .Pirkti 2vnt = Tikslumo suderinta pora.Pirkti 4pcs = Tikslumo Atitiko Keturių.Mes turime sąlygas ir privalumus atitiktų kelis vamzdžiai (keturi vamzdžiai, aštuonių vamzdelių), pagal kliento poreikius.Tuos pačius parametrus.Jis yra profesionalus atsparus smūgiams ir įmonės paketą.Tai visiškai saugu.

Pastaba: originalus dovanų dėžutėje gali būti teikiama tik tada, kai 4 vnt perkami nuotrauką parametrai yra nuoroda tik.Ji bus siunčiami po griežto patikrinimo vėl (prašome nemanau, kad tai yra suklastotas ir menkavertis produktas, gavęs vamzdis).

sku: a71872

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas JUEQIZHE
Pakuotė Taip
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Modelio Numeris Kt88

Klientų Q & A

avatar

Labai Geras!! Skamba Gerai!!

avatar

Labai atsargūs ir saugūs pakuotės, vamzdžiai. Labai greitas pristatymas!!! Top elementus ir viršų pardavėjų. Esu LABAI patenkinta. AČIŪ!!! Pagarbiai Jörg Psl.

avatar

Pristatymas greitas. Stiprintuvas yra kitur, todėl aš negaliu patvirtinti.

avatar

Puikus pristatymas, puiki pakuotė. Ne, naudojami vamzdžiai dar.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…