VIARON Dviračių Butelį Vandens Turėtojas už Kalnų Ciklo Dalys, Įranga, Lengvas Dviratis Vandens Butelis Narve Dulkių Danga Spalva

0 Reitingai
€1.40 €2.80

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dviračių butelis turėtojas

Aprašymas

[Laikykite Įtemptą] VIARON vandens butelio laikiklis, skirtas dviratis yra saugus ir tvirtas palaikykite, kad bus užtikrinti, kad butelis lieka tvirtai savo vietoje, net kai jojimo greitai arba nelygus takai.

[Mažiau Nulio]VIARON composite dviratį butelio laikiklį teikti lengva naudoti ir mažiau tikėtina, kad subraižyti apdaila dauguma vandens butelių.

[Patvarus & Itin Atsparios] VIARON dviračių vandens butelio laikiklis, pagamintas iš polikarbonato ir stiklo pluoštu sustiprinto užtikrinti, tai lengvas ir labai tvirtas, todėl puikiai tinka kelių arba takas programas.

[Tinka Daugumai Dviračių Butelis] VIARON Dviratį vandens butelis narvuose rankos, kuri wrap aplink butelį tinka labiausiai standard & per dydžio dviratį vandens butelių,

[Lengva Įdiegti]VIARON Dviratį butelis narvas yra lengva įdiegti, ir ateina su 2 varžtais už butelį narve, kad duos jis tvirtai laikykite prieš srieginių tvirtinimo taškai ant savo dviračio rėmelio.

Į corki dviratį gėrimo laikiklis, kuris ateina poromis suteikia jums geriausią vertę .Jis yra labai patvarus ir labai lengvi svorio.

Ačiū, kad dviračių butelio laikiklį puikus lengvas ir paprastas skeletas projektavimo metodą, kad jie maksimaliai.

Buteliuko laikiklis dviračiu yra lengva įdiegti, ir ateina su 2 varžtais laikyti vandens butelį tvirtai, išilgai rėmo dviračiu.

100% VISIŠKAI Anglies Pluošto Medžiaga - Neįtikėtinai stiprus ir lengvas, ne deformuojamieji ir atsparus korozijai

Greitai ir Lengvai Įdiegti, Įskaitant būtinos tvirtinimo detalės, sraigtai yra standartinio dydžio vandens butelį, stovai dauguma dviračiai su išgręžtas skyles

ir poveržlės yra siūlomas stora tvirtinimo.

sku: a65217

Kilmės Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)
Modelio Numeris VBC235
Prekės Pavadinimas VIARON
Svoris (g) Mažiau nei 75g
Dydis 14.5*7.3mm
Spalva Raudona, Mėlyna, Juoda

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…